ZK Iława

• Autor wątku Autor wątku gosia1963
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
Masz zupełną rację ...sylwiaaa77.... jestem pod ogromnym wrażeniem. Co prawda byłam dopiero trzy razy, ale to dla mnie kompletna odmiana. Służba Więzienna miła i pomocna. W porównaniu z Warszawą to kompletny szok. Administracja również super. Byłam u jednego z Dyrektorów i także odniosłam bardzo pozytywne wrażenie ;)

Anka_czarna79 napisał:
Masz zupełną rację ...sylwiaaa77.... jestem pod ogromnym wrażeniem. Co prawda byłam dopiero trzy razy, ale to dla mnie kompletna odmiana. Służba Więzienna miła i pomocna. W porównaniu z Warszawą to kompletny szok. Administracja również super. Byłam u jednego z Dyrektorów i także odniosłam bardzo pozytywne wrażenie ;)

Właśnie ;) Dlaczego nigdy nikt mi nie wmówi, że tam są tyrani i niewiadomo kto jeszcze. Na mnie też wywarli bardzo pozytywne wrażenie, widzeli, że jestem strasznie zestresowana widzeniem to rozładowali emocje żartami :)

To przecież tylko ludzie i wszystko jest uzależnione jak my do nich podchodzimy:) Jeśli my jesteśmy uśmiechnięte i pozytywnie nastawione to oni też. To tylko ich praca:)...Także wszystkim odwiedzającym życzę więcej pozytywnych uczuć:):)

Witam:) Mój narzeczony od tygodnia przebywa w ZK w Iławie . Mam pytanie czy ktoś jeździ teraz z Warszawy na widzenia do tego zakładu ?? Pozdrawiam

Ruda Wawa - ja byłam dziś na dwie godzinki. Więc jeśli dostanę dodatkowe to pewnie w połowie miesiąca jadę :)

Mam pytanie , ile wcześniej mój narzeczony musi pisać o połączenia widzeń ?? Bo dzwonił chyba będzie jutro , a ja chciała bym w sobotę do niego jechać :)

Ruda Wawa napisał:
Mam pytanie , ile wcześniej mój narzeczony musi pisać o połączenia widzeń ??

Na tyle wcześniej, by administracja zdążyła rozpatrzeć wniosek.

Czyli chyba będzie lipa , bo nawet ja mu jutro powiem i napisze prośbę i da im w czwartek to raczej nie rozpatrzą :(

Gdzie mam dzwonić żeby się dowiedzieć czy mój Aniołek ;) ma widzenie , tzn czy mu przysługuje :)

Ruda Wawa napisał:
Gdzie mam dzwonić żeby się dowiedzieć czy mój Aniołek ;)

Wiesz ... nie przeginaj. Aniołki nie siedzą w więzieniach. To forum czytają też osoby poszkodowane przez przestępców i może ich drażnić takie określenie.

Bardzo przepraszam ..... Widzę że tu cenzura straszna , nie uważam abym napisała coś złego :!: co by mogło tak bardzo drażnić :rolleyes:

Ruda Wawa napisał:
co by mogło tak bardzo drażnić :rolleyes:

To przyjmij, że na świecie oprócz Ciebie żyją tez inni ludzie. I oni uważają odwrotnie.

Witajcie . Mam problem a zarazem pytanie . Byłam dziś na widzeniu w ZK Iława, narzeczony dostał pozwolenie na połączenie widzeń , więc pojechałam na 2 godziny , ale po godzinie okazało się że mamy konieć widzenia bo panowie mają karteczkę tylko na 1 godz , podobno ktoś coś zawalił :( A mam możliwość jutro jechać znowu , pytanie moje czy jutro wejdę bez problemu, skoro są 2 widzenia w mieś ??

Ruda Wawa napisał:
pytanie moje czy jutro wejdę bez problemu, skoro są 2 widzenia w mieś ??

Tak, wejdziesz. Chyba, że skazany wykorzystał już swoje widzenia.

Na 100 % nie wykorzystał , dziś to było jego pierwsze widzenie w maju .

No to jutro wykorzystasz limit na maj.Mala podpowiedz-jedna z form nagradzania skazanych jest udzielenie mu dodatkowego,poza regulaminowego widzenia.

tygrysek72 napisał:
-jedna z form nagradzania skazanych jest udzielenie mu dodatkowego,poza regulaminowego widzenia.

Widzenie dodatkowe jest jak najbardziej zgodne z regulaminem, rozporządzeniem i ustawą.

Obaj piszemy o tym samym,jednakze dwoma roznymi jezykami.

hej mam do was pytanie moj chlopak zostal dzisiaj przeniesiony do zk w ilawie i mam pytanie czy ma on szanse na wokande skoro to bylo jego jedyne przewinienie a ma do odsiadki 2 lata.

Powrót