forg
Praktyk
- Odpowiedzi
- 20 517
sprinter2805 napisał:mam pytanie czy ma on szanse na wokande
Tak. Ma szansę. Może na przykład zabić kogoś za kratami i wtedy na wokandzie będzie sprawa popełnionego przez niego morderstwa.
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
sprinter2805 napisał:mam pytanie czy ma on szanse na wokande
sprinter2805 napisał:hej mam do was pytanie moj chlopak zostal dzisiaj przeniesiony do zk w ilawie i mam pytanie czy ma on szanse na wokande skoro to bylo jego jedyne przewinienie a ma do odsiadki 2 lata.
klaudia1916 napisał:Nie orientuje się może ktoś z was jak napisać Oświadczenie do dyrektora Iławy ?
Polemizowałabym, bo przede wszystkim nagrodę w postaci przepustki można dostać w ZK typu zamkniętego, po drugie przepustki udzielane są po połowie okresu po którym skazany mógłby być warunkowo zwolniony.amstrad napisał:- mieć zamkniętę wszystkie toczące się przeciwko niemu śledztwa
- mieć wszystkie sprawy już za sobą
- ogłoszone i zsumowane wyroki
- odbyte co najmniej 40% kary
- nie mieć nagan
- mieć podgrupę minimum P2o
amstrad napisał:Grupa P2o jest otwarta na cele i przepustki
Barbie napisał:Owszem jest P2z, P2p, czy P2t, ale na pewno nie "o"![]()
Poszukaj na forum, są odpowiednie tematy dotyczące przepustek, czy podgrup kwalifikacyjnychmartysia1804 napisał:to jak to w końcu jest??
sylwiaaa77 napisał:WłaśnieDlaczego nigdy nikt mi nie wmówi, że tam są tyrani i niewiadomo kto jeszcze. Na mnie też wywarli bardzo pozytywne wrażenie, widzeli, że jestem strasznie zestresowana widzeniem to rozładowali emocje żartami
![]()
Widzenia są przede wszystkim dla rodziny. Nie wszędzie i nie zawsze są mili, ale ja nigdy nie spotkałam się z chamstwem z ich strony. W Iławie są naprawdę bardzo sympatyczni. Skoro wstrzymali Ci widzenia to może był inny powód? Poza tym tu piszemy o Iławie, a nie o Potulicach. Pozdrawiam.piotr poznan napisał:Bo dla odwiedzających SW zawsze jest miłe Ja byłem u Kolegi na widzeniu w Potulicach gdy go wypytywałem co i jak i mi opowiadał to zablokowali mi widzenia