ZK jak to jest ?

• Autor wątku Autor wątku aga696
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
Status
Ten wątek został zamknięty.
Dziewczyny jedno male pytanie! Koperty znakczki i zdjecia lepiej wyslac piorytetem czy czyms stam czy zwyklym? Ile jednorazowo moge mu wyslac kopert i znaczkow no i zdjec?

Lepiej wysłać priorytetem, bo bezpieczniej-zawsze jest potwierdzenie nadania-wysłać możesz ile chcesz ale ja bym wysyłała po kilka, bo jeśli list nie dojdzie tobyłaby mniejsza strata

Chyba poleconym a nie priorytetem :)
I tak naprawde to szkoda pieniędzy na list priorytetowy (na polecony tak samo) bo tak czy inaczej utknie na jakiś czas pomiędzy ZK a sądem.

sorry-poleconym- chodzi mi o to, że bezpieczniej poleconym przez wzgląd na pracowników poczty, choć znaczki i koperty to chyba nie jest za duży łup :D no ale zważywszy na ich pensje to trudno powiedzieć na co mogą się połaszczyć :what:

[cytat="marta222"]sorry-poleconym- chodzi mi o to, że bezpieczniej poleconym przez wzgląd na pracowników poczty, choć znaczki i koperty to chyba nie jest za duży łup :D no ale zważywszy na ich pensje to trudno powiedzieć na co mogą się połaszczyć :what:[/cytat]
Prosze sie powstrzymac od podobnych komentarzy... nic one do tematu nie wnosza, a moga kogos urazic...

Wiem i doceniam to, ale prosze sie nieraz zastanowic zanim Pani cos napisze, bede wdzieczny :)

Dobrze.Nikogo nie chciałam urazić, jeśli to zrobiłam to jeszcze raz przepraszam.

Ja zawsze wysyłam poleconym priorytetem i zawsze jest dostarczany na drugi dzień od nadania, ale niestety 2 razy znikła mi karta ze środka :x

ja wysysłam listy priorytetem ale jak to jest że mój kochany dostał już moje listy a ja nie dostałam od niego żadnego. A jeśli chodzi o widzenie to nie wpuścili mnie do niego mimo tego że wpisał mnie na liste. Musze teraz czekać na zgode od dyrektora. :x

Napewno ja dostaniesz. A czy Twój kochany też wysyla listy priorytetem? A poza tym w Z.K. niecodziennie wyciągają listy, u nas 3 razy w tygodniu. Pozdrawiam

Co o tym sodzicie? Moj chlopak nie odezwal sie przez caly tydzien ani nie dzwonil do mnie ani do swoich rodzicow zaden list tez nie przyszedl! Ja juz poprostu odchodze od zmyslow co tam moze sie dziac! :x Prosze pomozcie mi bo zwarjuje!

Jest tam dopiero dwa tygodnie i juz narozrabial by? jak dzwonil do mnie oistatni raz to mozwil ze do pracy idzie. Mialam ze jakos mu sie tam uklada. :(

ależ na pewno się układa!!!!przyczyna może być bardzo prozaiczna!!!Nie zamartwiaj się tak,na pewno tego by nie chciał :)

Czy ktoś moze wie jak tam wygladają święta? Dzień jak co dzień....?????

Status
Ten wątek został zamknięty.
Powrót