ZK KAMIŃSK

• Autor wątku Autor wątku ona86
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
Re: Zk kamińsk

musisz dojechac do olsztyna z wawy to ok 5 godzin pozniej musisz poszukac na dworcu busika ktory jezdzi o kaminska w sumie wycieczka to caly dzien wiec musisz wyjechac z wawy ok 3-4 rano zeby jeszcze tego samego dnia wrocic ok 23,24 w nocy sama podroz to ok 14 godzin +ok godziny czekania na widzenie +godzina widzenia no chyba ze połączy widzenie to wdety beda 2 godzinki.pozdrawiam jak cos bedzie potrzeba to pisz.:confused:

Czy ktos wybiera sie do Kaminska we wrzesniu i by mial 2 wolne miejsca ??:)

Witam czy ktos wybiera sie do Kaminska we wrzesniu i by mial dwa wolne miejsca???

Cześć, poszukuję kogoś kto jedzie 18 lub 19 lutego na widzenie z Warszawy do Kamińska i miałby jedno wolne miejsce w samochodzie, abym mogła się z nim zabrać.
Będę wdzięczna za pomoc!

Witam,czy ktos w kwietniu wybiera sie w odwiedziny do ZK w Kaminsku warminsko-mazurskie.

Bede wdzięczna za pomoc,jeśli ktoś wie czy jeżdżą busiki z warszawy do Kamińska ewentualnie Olsztyna w niedziele o 3,4 nad ranem?.

Witam.
Wraz z narzeczonym staramy się o widzenia intymne, ale wychowawca powiedział że na chwilę obecną nie dostaniemy takich widzen :( czy jest tu jakaś kobietka która ze swoim Panem też się starali o widzenia intymne?

Witam. Co byś chciała się dowiedzieć? Ja mam z mężem takie widzenia

Czy jeżdżą z Warszawy busiki do Kamińska lub Olsztyna. Chodzi mi 9 godziny poranne 4,5 godzina.

Czy w listopadzie wybiera się ktoś do zk.w Kamińsu i może ma wolne miejsce. Będę bardzo wdzięczna za info.

Z Warszawy pociąg do Olsztyna 5.46 chyba o ile się nic nie zmieniło. Potem masz busika heniorek vis a vis Mc Donalda o 9.30 dojeżdża do Górowa Iławieckiego i stamtąd taryfa pod zk. Bezpośrednio do Kamińska o 11 jedzie, ale zanim dojedzie bo to półtorej godziny od Olsztyna, nim widzenie minie, a gorzej z powrotnymi autobusami. Bo powrotny jest o 14.55 i pociąg powrotny po 17,a następny powrotny pociąg ok 19

WitajKlaudia_1981 pociąg to wiem że z WARSZAWY jest 5.45.Ale te busiki wiza VI McDonald o której odjeżdżają i czy jest ten McDonald daleko od stacji PKP?

Obok PKP jest Mc. Wpisz na fb heniorek i znajdź busy. Tam są rozkłady i podany numer do nich

Bardzo ciężkie wiezienie:(

Każde wiezienie jest ciężkie dla odbywającego kare

Powrót