Hej Asieńka.
Z warunkowym jest naprawdę trudno. No w sumie Kamińsk to zk o zaostrzonym rygorze.Nic tam nie ma? Tzn. bo nie zrozumiałam, co do ryzrywki to jest coś - tak jak wszędzie. Widzenia na zwykłej sali są przy stolikach. Oczywiście nie mozna siedzieć obok siebie tylko na przeciwko.:x :x :x :x Na widzenie może wejść dwie osoby o trzecią trzeba pisac prośbę.! No i jak wejdą trzy to wtedy wiadomo, że mogłabyś usiąść obok niego.!

.Są też widzenia bezdozorowe, które osadzony dostaje w ramach nagrody i tam nikt nie pilnuje jest kantyna i chyba z tego co pamiętam tylko z 15 stolików. Proponowałabym aby Twój skarb staral sie o bezdozorowe bo na zwykłej sali jest zawsze duzo ludzi. Kadra pilnująca jest ogołem w porządku - przynjamniej dla mnie zawsze byli mili. Nigdy nie było żadnych nieporozumień, nawet pomagają jak trzeba.
Co do poaczek to na higieniczną potrzebny jest talon tak jakw szędzie i sam Ci pisze co ma być w paczce. W kantynie też może zrobić zakupy na jedzenie do 5 kg, reszta sie nie wlicza i nie ma ograniczonej kwoty na zakupy. Dzwonić może różnie. Bo tam mają ustalony grafik i napisze Ci tak jak moj skarb do mnie dzwonił bo też był na P1. A więc tak: w jednym tygodniu dzwonił w poniedziałek, czwartek. sobota bądź niedziela. W następnym tygodniu miał środa i piątek tel.! A twój juz długo siedzi na kamińsku?
Mój własnie miał transport do innego Zk, bo tez nie chciał tam odsiadywac kary. Ale niektorzy siedza tam do końca i nie narzekają. To zależy od osoby jeżeli komus zależy na tym aby jak najszybciej wyjść to nie chce odbywac tam kary. :lol: :lol: :lol:
Pozdrawiam.
Jeżeli będziesz miał jakieś pytania to bez problemu odpowiem.
Starajcie sie o przeniesienie. A duzy ma wyrok jeżeli mogę wiedzieć?