ZK Nowy Sącz- informacje, które posiadacie

• Autor wątku Autor wątku cuks
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
tak w saczu jest możliwosc bezdozorowego i intymnego widzenia

keira napisał:
Aaa no i jeszcze jedno, mogę mieć ze sobą torebkę i jakieś osobiste rzeczy?
żadnych osobistych rzeczy sie ze sobą nie zabiera. Zostawia sie je w depozycie w szafce.

Tego typu pytania są już w innym temacie, np. o widzeniach albo o tym co można zabrać a czego nie i wiele innych. Trzeba poczytać na forum

cuks napisał:
żadnych osobistych rzeczy sie ze sobą nie zabiera. Zostawia sie je w depozycie w szafce.

Tego typu pytania są już w innym temacie, np. o widzeniach albo o tym co można zabrać a czego nie i wiele innych. Trzeba poczytać na forum

ale koleżanka pytała konkretnie o ten zakład karny, i odpowiedz dostała odemnie we wczesniejszym poscie

Mam kolejne pytanie.. Monika R. pisała, że w Nowym Sączu najlepiej być koło 12, bo jest wtedy mniej ludzi, ale... (pytam konkretnie o ZK w Nowym Sączu)
Jak długo w ogóle czeka się w takiej kolejce? i o której najlepiej być żeby wejść jak najszybciej ?
Czy odwiedzający przyjmowani są w kolejności alfabetycznej?( czytałam, że w niektórych ZK tak jest..)

nie w Zk w Nowym Sączu nie ma kolejnosci alfabetycznej tam jest na zasadzie " kto pierwszy ten lepszy" pamiętam że w tygodniu jest mało ludzi odwiedzajacych a najwiecej w soboty ja jezdziła tak aby być pod bramą ok 12:15 dawałam kartke na widzenie i czekałam dosłownie 10 minut ( nawet nie raz papierosa nie zdążyłam wypalić) ale to było w 2007roku ;) nie wiem jak bywało w niedziele.
A jak byłam rano ok 8-9tej czekałam nie raz godzine lub dłużej

Ostatnia edycja:
teraz czeka sie raczej dluzej niz 10 minut. regula jest czekanie ok godziny. ale oczywiscie zdarzaja sie wyjatki. . . z ciekawostek dzis przeprowadzali kontrole osobiste kazdego odwiedzajacego i prosili tylko po 2 osoby, wiec wszystko dluzej trwalo. . .

kontrola osobista jest zjawiskiem rzadkim, coś musieli narozrabiać na pijarskiej :sad:

Mam pytanie do wszystkich którzy mają jakieś doświadczenia z ZK w Nowym Sączu. Chodzi mi konkretnie w jakie dni osadzeni mogą dzwonić,jak wyglądają widzenia i czy wyjście z wokandy jest naprawde tak tragiczne?Z góry dziękuje za odpowiedzi:)

pomocy!czy moge zadz.do zk zeby sie skontaktowac z narzeczonym,chlopakiem?przekaza mu ze dzwonilam?ma ktosjakis nr tel

Witam,

Czy ktoś aktualnie chodzi na widzenia do ZK w Nowym Sączu?

Pozdr,
K.

czy widzenia w Nowym Sączu można łączyć tzn chodzi mi o to czy mogę być na widzeniu 2, 3 godziny?

hej czy ktoś wie coś o zk w Jaśle?Bardzo proszę o info wielkie dzieki z góry :D

ZK w Jaśle. Bardzo przyjemny Zakład. Na widzeniach pustki. Zawsze byłam sama na sali. Sala jest bardzo mała liczy może 4 m :D Jest kantyna, funkcjonariusze nie stoją nad wami są w innym pomieszczeniu także swobodnie będziecie mogli sobie porozmawiać. Nie czeka się długo na widzenia. max 10 min i wchodzisz ;) Czasami przedłużane widzenia (bez prośby) o 30 min. Noo ale nie wiem jak jest teraz bo było to dość dawno ;)

Dzień Dobry. Mój tata został wczoraj zatrzymany po rozprawie sądowej i dziś miał zostać konwojem przewieziony no ZK w Nowym Sączu . Proszę o udzielenie informacji czy tata będzie mógł do nas dzwonić lub czy my do niego?

bedzie mógł do was dzwonic jeśli posiada karte, Wy nie możecie dzwonić do taty

Bardzo dziękuje Pani za odpowiedź. Mam jeszcze jedno pytanie , mianowicie czy tą karte tata może nabyć na miejscu bo wiem że jest tam jakiś sklep jeśli ma swoje pieniądze? Bardzo proszę Panią o odpowiedź jeśli Pani coś wie na ten temat.

Witam jak wygląda sytuacja z dzwonieniem z zakładu Nowy Sącz osadzonego ? Na dzień dzisiejszy?

Dzwonić mogą co drugi dzień znaczy tak ma mój tata . Nie wiem od czego to zależy , mój tata ma podgrupe p2 i może dzwnoić w dni nieparzyste

Powrót