ZK Płock

• Autor wątku Autor wątku Shira1131
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
Młody siedzi w Zk dla mlodocianych cela 5 osobowa pięciu zborów takich jak on rygor chyba większy niż normalnie także w dorosłość wchodzi za więzienny murem ale zasłużył sobie niech teraz odpokutuje

Łysy100 napisał:
Młody siedzi w Zk dla mlodocianych cela 5 osobowa pięciu zborów takich jak on rygor chyba większy niż normalnie także w dorosłość wchodzi za więzienny murem ale zasłużył sobie niech teraz odpokutuje

No wiesz... Iława jest dla młodocianych i P-tek a jest tam w porównaniu z zakładami dla R-ki pp prostu Kanada 😉😉😉
Nie wiem skąd jesteście ale możesz próbować przenieść go tam.
P.S. w zakładach dla recydywistów siedzą po 7-miu pod celą i nieraz potrafią nawet pomieszac grypsere z normalnymi chlopakami więc uwierz, że jeszcze nie wecie co to ciężkie więzienie..

Moj syn ..21 lat siedzi w celi 3 osobowej z jednym młodym a drugi starszy....podobno miał wybor dla grypsujących czy normalną ...wybrał normalną....

raisa9 napisał:
Moj syn ..21 lat siedzi w celi 3 osobowej z jednym młodym a drugi starszy....podobno miał wybor dla grypsujących czy normalną ...wybrał normalną....

I dobrze bo grypsera o warunkowym i innych przywilejach w teorii moze zapomnieć.

Kawa_wawa napisał:
I dobrze bo grypsera o warunkowym i innych przywilejach w teorii moze zapomnieć.
Wyboru celi nie miał dostał taki przydział mówi że ciasno przyzwyczaja się do więziennych warunków i rygoru
Nie ma innego wyjścia swoje musi dowiedzieć

Łysy100 napisał:
Wyboru celi nie miał dostał taki przydział mówi że ciasno przyzwyczaja się do więziennych warunków i rygoru
Nie ma innego wyjścia swoje musi dowiedzieć

Ale miał wybór - grypsować lub nie i to miałam na myśli 😉

kawa_wawa
wysłąlam wczoraj wiad. na pw...........

Forg
Słuchaj jestem na forum krótko ale już zorientowałam się, że bije od ciebie oburzenie,nerwacja,irytacja,złośliwość itd....
Wolisz wszystko i wszystkich krytykować....
Jeśli tobie to nie podoba się ....usuń,usuń nawet całą moją konwersację...a tłumaczyć się akurat tobie nie muszę.....

raisa9 napisał:
Forg
Słuchaj jestem na forum krótko ale już zorientowałam się, że bije od ciebie oburzenie,nerwacja,irytacja,złośliwość itd....
Jeśli tobie to nie podoba się ....usuń,usuń nawet całą moją konwersację...a tłumaczyć się akurat tobie nie muszę.....

Oj ja też nie bardzo się na tym znam ale już zaglądam 😉

raisa9 napisał:

To jest temat dla ludzi szukających informacji o Zakładzie Karnym w Płocku. Ludzie czytają taki temat w całości, od początku. I tracą czas na wasze nie związane z zagadnieniem prywatne rozmowy.

forg napisał:
To jest temat dla ludzi szukających informacji o Zakładzie Karnym w Płocku. Ludzie czytają taki temat w całości, od początku. I tracą czas na wasze nie związane z zagadnieniem prywatne rozmowy.

Oczywiście w tym przypadku naśmieciłyśmy ?????? Tłumaczą nas EMOCJE - chciałam podnieść Panią mamę aresztowanego chłopca na duchu ☺

Ostatnia edycja:
Powrót