ZK w Gębarzewie

• Autor wątku Autor wątku ewitta
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
Dokładnie, od zeszłego roku niezbędne jest ksero D.O. nawet od osób najbliższych osadzonemu

Witam,
czy ktoś może mi powiedzieć jak tam jest teraz jak z widzeniami, chcę niedługo jechać do mojego i jakie tam karty telefoniczne działają - z góry dzięki za odpowiedź

Ktoś mi może powiedzieć co to jest za pawilon F nigdzie na stronie zakładu nie mogę znaleźć info a chce wiedziec kiedy są odwiedziny dla kogo, bo jak mam pojechać i mnie nie wpuszczą to lipa Piszecie tylko o P1 i P2 ktoś może udzielić mi info

Przepraszam. Mój narzeczony właśnie pojechał w transport do Gębarzewa. Dwudniowy jak to ładnie okreslił. Ale cel to Gębarzewo. Chciałabym dowiedzieć się czegoś więcej na temat tego Zakładu nie tylko ze strony formalnej bo takową zapoznałam, tylko taką ze strony osoby osadzonej w tym Z.K. Jakie warunki, jak z widzeniami bez nadzoru, takie mieliśmy bardzo często w Koszalinie:evil: Bardzo proszę o informacje. Pozdrawiam

Witam! ja także bym chciała wiedzieć conieco, dziś dopiero się dowiedziałam że przeniesiony Mój został tam a nie do Rawicza co on sam podał przez tel złą nazwę( jakby go nie poinformowali gdzie przywieźli)
Mam parę pytań np czy starczy zapisać się (zgłosić) w zakładzie w dniu widzeń, i wpuszczają czy jest ta lista która sporządza osadzony.Chodzi o to że on chyba myśli że nie przyjadę z powodów finansowych i innych, a mi być może uda się tam jechać.Mam nadzieję i tak że mnie wpuszczą z osobą z jego rodziny.
Kolejne pytanie to takie czy można tam podawać znaczki i koperty przy widzeniach?
A gdyby napisać list i można było mu podać? przejdzie to? :/
Moje listy poszły na zły adres a on czeka na darmo nie mogę zawiadomić go nawet o tym i niestety nie mamy kontaktu (brak karty..) może na widzeniu udałoby dać mu choć krótki list...proszę o jakieś info odnośnie tych widzeń bo najbardziej mi zależy na tym.

Jaki widzisz problem w tym, aby koperty oraz znaczki wysłać w liscie? Wtedy napewno je otrzyma.

Jaka jest szansa na uzyskanie przedterminowego warunkowrgo zwolmienia w Gebarzewie po odbyciu polowy kary.

Przynajmniej szczery i udzielajacy odpowiedzi realnych.

Jaka jest szansa na uzyskanie przedterminowego warunkowrgo zwolmienia
A jakiej odpowiedzi się spodziewasz? W procentach? Każda sprawa traktowana jest indywidualnie, szansa jest taka sama dla wszystkich w analogicznej sytuacji.
Jak zwykle do bólu "miły"
Jeśli chcesz odpowiedzi miłych i spełniających Twoje oczekiwania, poszukaj grupy wsparcia dla współpartnerów osób osadzonych.

Witam. Piszę z pytaniem w związku z wnioskiem o widzenie grupowe. Jaka forme powinien mieć taki wniosek? Co powinnam w nim zawrzeć? Chciałybyśmy z mamą i babcią wspólnie go odwiedzić. Mój Dziadek odbywa lekka kare (8msc) i zostaje przeniesiony z Młyńskiej do Gębarzowa. Nie łapie się w niczym (ma 68 lat) nie umie złożyc sobie wniosku o widzenia, o osoby które mogą przychodzić na widzenie ani praktycznie o nic więc tak naprawdę ja wszystko załatwiam korespondencyjnie z Zielonej Góry. Czy mogę wysłać taki wniosek bez podpisu z nadzieją, że dadzą mu samemu podpisać taką prośbę? Pozdrawiam!

Witam. Mam takie pytanie brat chcę się starać o przeniesienie do Gębarzewa. Jak wygląda tam z dostaniem się do pracy ponieważ bardzo mu na niej zależy jest obecnie w Pobiedziskach ale z pracą to kiepsko. Jak wygląda temat przepustek robią problemy czy raczej dają w Pobiedziskach jest 4 miesiące i jak na razie nie chcą mu dać choć stara się aby je dostać Powiedzcie proszę jak to wszystko tam wygląda. Pozdrawiam

Proszę o informację dotyczące widzeń bezdozorowych w ZK gębarzewo oraz intymnych. Tz. Czy jest problem z uzyskaniem ich,z kim można mieć.ile można mieć wniosków narodowych w miesiącu. Jeżeli ktoś potrzebuje inf dot. Raawicza mogę je udzielić jak coś

Powrót