ZK WROCŁAW Fiołkowa

• Autor wątku Autor wątku malymotyl
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
M

malymotyl

Nowy użytkownik
Odpowiedzi
21
Witam, jednak moj narzeczony zostal przewieziony tam... mam do niego bardzo daleko. Czy wiecie cos o tym zakładzie?
dziekuje i pozdrawiam :)

Witaj.Mój mąż też tam jest.Jest to zk.,typu półotwartego-to wiem napewno.Podobno tam jest lepiej z wokandami,np.z tego co mój mąż mówił to ostatnio wszyscy dostali warunkowe.Sala widzeń też całkiem przyjemna jak na tego typu warunki,a dzwoni prawie codziennie a nawet kilka razy dziennie.Pozdrawiam.

Małpa1234 dziekuję za informacja. Jesli chodzi o widzenia, to czy bede mogla sie w koncu do mojego Miska przytulic, czy dalej bede przez kraty sie całowac?...
Buźka

Pewnie będziesz mogła się przytulić,bo tam są widzenia przy stoliku i żaden strażnik nad tobą nie stoi.Acha i najważniejsze tam na widzenia zapisuje się tylko do godz.12.45.Pozdrowionka.

małpko bardzo dziekuje:) nie mogę się już doczekac widzenia ;) Dziekuje serdecznie i byc moze dozobaczenia kiedys :)
pozdrawiam

Malpa1234 moge wiedziec skad jestes i czym dojezdzasz do zk 2 na fiolkowej?

Proszę nie pisać postów nie związanych z tematem
Proszę nie pisać kolejno kilku postów tylko używać opcji zmień - Y

witam.
chcialabym spytac czy moj syn z pierwszego malżeństwa, który ma inne nazwisko bedzie mogl odwiedzić meża. Czy ktoś się orietuje jakie dokumety trzeba.mamy corke wspólną i wiem że nie będzie problemu. Syn ma 13 lat.
pozdrawiam

Proszę zapoznać się z tematem dotyczącym widzeń osób skazanych.

malymotyl napisał:
Witam, jednak moj narzeczony zostal przewieziony tam... mam do niego bardzo daleko. Czy wiecie cos o tym zakładzie?
dziekuje i pozdrawiam :)

ZK nr 2 Wrocław

Zakład karny typu półotwartego dla recydywistów

wszystkie dane kontaktowe:

http://www.sw.gov.pl/index.php/jednostki/14/254

Nadzór Penitencjarny w 2010 roku sprawuje tam SSO Janusz Godzwon

Wokandy odbywają się tam co 2 czwartek miesiąca (jeśli chce Pani dokładną rozpiskę posiedzeń w ZK nr 2 W-w proszę o PM)

Wszystkie wnioski skazanych są rejestrowane przez Wydział V Penitencjarny Sądu Okręgowego we Wrocławiu

Z dworca PKP

tramwaj lini 5, 11 ...

jakdojade.pl - Wyszukiwarka połączeń i rozkłady jazdy komunikacji miejskiej - Wrocław

bilet jednorazowy: 1,20 zł (ulgowy), 2,40 (normalny)

belzebub1806 napisał:
witam.
chcialabym spytac czy moj syn z pierwszego malżeństwa, który ma inne nazwisko bedzie mogl odwiedzić meża. Czy ktoś się orietuje jakie dokumety trzeba.mamy corke wspólną i wiem że nie będzie problemu. Syn ma 13 lat.
pozdrawiam

Nie będzie problemu. Skazany musi poprosić o wpisanie go (jeśli nie jest wpisany opiekun prawny) na listę odwiedzających.

Ostatnia edycja:
RE: Zk wrocław kleczkowska

Witam serdecznie moj maz przebywa z zk nr2 wroclaw odsiedzial 6 miesiecy kary zlozyl prosbe o przerwe w karze prosba jest juz w sadzie ja dolaczam dokumenty z kuratorem tez problemu nie bedzie maz juz dwa razy pisal na pierwszej po 3 miesiacach odsiadki dostal odmownie druga bez rozpatrzenia bazujemy na naszej sytuacji rodzinnej prosze mi napisac jak bedzie mozna przyspieszyc sprawe zeby stanal na wokande 29 kwietnia wniosek do nich dotarl 06/04/2010 prosze o jakas informacje a i czy istnieje mozliwosc spotkania sie z pelniacym nadzur?? Pozdrawiam

annalissos napisał:
Witam serdecznie moj maz przebywa z zk nr2 wroclaw odsiedzial 6 miesiecy kary zlozyl prosbe o przerwe w karze prosba jest juz w sadzie ja dolaczam dokumenty z kuratorem tez problemu nie bedzie maz juz dwa razy pisal na pierwszej po 3 miesiacach odsiadki dostal odmownie druga bez rozpatrzenia bazujemy na naszej sytuacji rodzinnej prosze mi napisac jak bedzie mozna przyspieszyc sprawe zeby stanal na wokande 29 kwietnia wniosek do nich dotarl 06/04/2010 prosze o jakas informacje a i czy istnieje mozliwosc spotkania sie z pelniacym nadzur?? Pozdrawiam

1) ZK nr 2 to "Fiołkowa" a nie "Kleczkowska" - nie ten temat :)

2) Na jutrzejszą wokandę w ZK nr 2 dopisywali dziś jakieś sprawy "na szybko" - Jak się nazywa skazany? (odpisz w PM)

3) Z Sędzią pełniącym nadzór na Fiołkowej (SSO J.Godzwon) spotkać się będzie bardzo trudno - gdyż nie jest on częstym gościem nawet w wydziale penitencjarnym :) - możesz za to umówić się na spotkanie z przewodniczącym wydziału (SSO J.Tarczewski)

Ostatnia edycja:

byłam dzis w sądzie i dopiero wczoraj wplynela jego prosba czy Pan mozliwosc sprawdzania takich rzeczy?? w jaki sposob bedzie mozna przyspieszyc?? kto decyduje o rozpoznaniu sprawy?? kiedy jest nastepna wokanda na fiolkowej

annalissos napisał:
czy Pan mozliwosc sprawdzania takich rzeczy?

Tak

annalissos napisał:
w jaki sposob bedzie mozna przyspieszyc??

Jak wchodziłaś do sekretariatu, to ta Pani po lewej stronie - to kierownik. Ją trzeba poprosić, aby wpisała sprawę na wokandę.

annalissos napisał:
kto decyduje o rozpoznaniu sprawy?? kiedy jest nastepna wokanda na fiolkowej

Rozpoznawać sprawę będzie Sędzia Godzwon - bo on sprawuje nadzór nad ZK nr 2 Wrocław

Następna wokanda na "Fiołkowej" będzie 22 kwietnia 2010r.

Rozumiem wiec musze zaniezc dokumentacje jak najszybciej z pania kurator nie ma problemu zrobi w kazdej chwili wywiad zreszta jest na bierzaco pozdrawiam

Pani powiedziala mi ze nie zdarzy dojsc do rozpoznania poniewaz trzeba rowniez opini kuratora

No i ile dni przed wokanda zostale rozpoznana sprawa?? Pozdrawiam i spokojnej nocki zycze

Ostatnią edycję dokonał moderator:

annalissos napisał:
No i ile dni przed wokanda zostale rozpoznana sprawa?? Pozdrawiam i spokojnej nocki zycze

Sprawa zostaje rozpoznana na wokandzie pod obecność skazanego.

annalissos napisał:
Pani powiedziala mi ze nie zdarzy dojsc do rozpoznania poniewaz trzeba rowniez opini kuratora

dobrze powiedziała, bo to główny dowód w staraniach o przerwę w karze :) - pozostaje prosić kuratora o szybkie przeprowadzenie wywiadu.

Ostatnia edycja:
hello kiedy jest w maju wokanda na fiołkowej w ZK??

Witam.Mam pytanie czy tylko to jest zakład typu półotwartego dla recydywistow czy tez połotwarty dla po raz pierwszy odbywajacy kare?Dziekuje

Powrót