M
malymotyl
Nowy użytkownik
- Odpowiedzi
- 21
Witam, jednak moj narzeczony zostal przewieziony tam... mam do niego bardzo daleko. Czy wiecie cos o tym zakładzie?
dziekuje i pozdrawiam
dziekuje i pozdrawiam
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
malymotyl napisał:Witam, jednak moj narzeczony zostal przewieziony tam... mam do niego bardzo daleko. Czy wiecie cos o tym zakładzie?
dziekuje i pozdrawiam![]()
belzebub1806 napisał:witam.
chcialabym spytac czy moj syn z pierwszego malżeństwa, który ma inne nazwisko bedzie mogl odwiedzić meża. Czy ktoś się orietuje jakie dokumety trzeba.mamy corke wspólną i wiem że nie będzie problemu. Syn ma 13 lat.
pozdrawiam
annalissos napisał:Witam serdecznie moj maz przebywa z zk nr2 wroclaw odsiedzial 6 miesiecy kary zlozyl prosbe o przerwe w karze prosba jest juz w sadzie ja dolaczam dokumenty z kuratorem tez problemu nie bedzie maz juz dwa razy pisal na pierwszej po 3 miesiacach odsiadki dostal odmownie druga bez rozpatrzenia bazujemy na naszej sytuacji rodzinnej prosze mi napisac jak bedzie mozna przyspieszyc sprawe zeby stanal na wokande 29 kwietnia wniosek do nich dotarl 06/04/2010 prosze o jakas informacje a i czy istnieje mozliwosc spotkania sie z pelniacym nadzur?? Pozdrawiam
annalissos napisał:czy Pan mozliwosc sprawdzania takich rzeczy?
annalissos napisał:w jaki sposob bedzie mozna przyspieszyc??
annalissos napisał:kto decyduje o rozpoznaniu sprawy?? kiedy jest nastepna wokanda na fiolkowej
annalissos napisał:No i ile dni przed wokanda zostale rozpoznana sprawa?? Pozdrawiam i spokojnej nocki zycze
annalissos napisał:Pani powiedziala mi ze nie zdarzy dojsc do rozpoznania poniewaz trzeba rowniez opini kuratora