zk wronki

• Autor wątku Autor wątku kari27
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
Jak idzie do pracy to bardzo dobrze,bo z tym tam jest ciężko.Skoro dali mu pracę,to z przepustką powinno być prościej(tak mnie sie wydaje)

no mam taka nadzieje, ze to mu choc troszke pomoze
ten moj jak mowil o przeniesieniu to tez wspomnial o inowroclawiu i o kluczborku. tylko tak sie zastanawiam czy zeby starac sie o przeniesienie musi czekac na zmiane grupy
pozdrawiam:)

Chyba nie musi się starać,mój ma cały czas R1?!
POZDRAWIAM;)

prosze cie o pomoc od czego zaczac z tym przeniesieniem?
i druga sprawa czy orentujesz sie moze jak wyglada tam sprawa z uzyskaniem przerwy w karze?
pozdrawiam;)

Witam Asiulla!Wczoraj byłam na widzeniu u mojego i powiedział mi tyle,że jak najszybciej musi się dostać do Inowrocławia!?Jak twierdzi we Wronkach niema żadnych szans na nic.Tam poprostu już tak jest z R1 ciężko o wszystko,nawet o zmianę podgrupy.Ale Wy próbujcie,może w waszym przypadku będzie innaczej?!
Pozdrawiam:?

dzięki kochana :)
a z tym przeniesieniem to od czego zacząć ?
pozdrawiam;)

PS. ja tez bylam wczoraj u mojego - moze nawet bylysmy o tej samej godzinie?;)

kochana a czy moglabys przyblizyc mi temat inowroclawia. zalozylam watek ale narazie bez odezwu.
pozdrawiam;)

Asiulla ja byłam w sobotę na 11.Co do Inowrocławia to mój mówił,że jest lepiej?!Ale jak jest to tak naprawdę nie wiem,..On to wie od swoich kolegów>

no ja bylam w niedziele - to sie minelysmy;)
a od czego zaczac z tym przeniesieniem?

Skazany musi sam złożyć taką prośbę,ale to już tyle trwa,że szok!!!Pozdrawiam:D

to teraz tu zawitam na dłużej :( załamka! z warszawy az tam!!! czy naprawde moga dzwonic tylko dwa razy w tyg? i tylko po 5 minutek? :(

niestety ale to prawda 2 razy w tyg i po 5 min ale mój rozmawiał trochę dłużej załatwiał bez problemu dodatkowe godz także byłam u niego co tydzień...
jak co to pytaj :)

nooo z warszawy co tydzien ..hmmm powiem tak nie stac mnie na to :(

No fakt ...:) ja miałam jakies 200 km ale mnie to nie odstraszało z tyg na tydzień i jakoś zleciało.
Wiem że tam jest bardzo ciężko mój mimo że miał niski wyrok i bardzo dobrze się sprawował same nagrody nie zmienili mu podgrupy do końca miał R1 ale Warunkowe dostał własnie będąc na R1..tylko że nie w tym zk...

a no własnie nie w tym zk, wiesz magda jak bym miała tyle kasy na koncie ze zera by mi sie w oczach nie miescily to jezdzialbym ile wlezie i to taksówka heheh, no ale niestety- nie jest za wesolo z $ :(

miałam ulgi na pkp dlatego mogłam sobie pozwolić inaczej tez bym nie wyrobiła..straszne że tak daleko go wywieźli...a może jest tam tylko czasowo pamiętam jak mojego wieźli na Wrocław to zwiedził pół polski i po 2 dniach był w Wrocku dopiero...

kari27 jeżdżę do Wronek średnio co trzy tyg. przed widzeniem słucham opini odwiedzających i każdy ma swoje zdanie.Jedni lepsze-drudzy gorsze?!Gdziekolwiek będą Nasi Panowie będziemy tęsknić...
Pozdrawiam;)

czy na wysłanie np. ksiązki poczta tez musi byc zgoda ? czy jak ja wezme na widzenie to wniose bez problemu?

wiesz kari27 ja albo zabierałam na widzenie albo pocztą wysyłałam i nie było trzeba żadnej zgody

Powrót