zk wronki

• Autor wątku Autor wątku kari27
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
Choć powiem Wam dziewczyny, że ze chrzcinami dużo nie załatwiłam. Na przepustkę nie mamy co liczyć. Jest tam ksiądz mogłabym pisać prośbe to by mi się zgodzili na chrzciny w ZK lecz tylko mój łobuz ja, mała i chrześni. Bez rodziców (dziadków). Więc cóż nie ma rady poczekamy do maja bo na Kozich bankach odrazu dostanie przepustkę :-)

a dlaczego tam jedzie? na wasz wniosek czy jak ?

My juz pisalismy do Sądu Penitencjarnego o przeniesienie na Koziegłowy bo tam jest pół otworek i ode mnie z domu mam 40 km, ale najpierw musi miec pod grupe R2. Wychowawca wie jakie jaka jest nasza sytuacja i cieżko mi z dzieckiem tak daleko dojeżdzać bo to cały dzień i powiedział że wyśle go na te Koziegłowy. Ja np równierz co miesiąc idę do wychowawcy się spytac jak mój łobuz sie sprawuje i wogle bo to wszystko się liczy, by widzieli że rodzina się interesuje. Im więcej wpisów tym lepiej na komisji i do wokandy. :-)

a powiedz mi czy to prawda ze rozmowa z wychowawca odbywa sie podczas widzenia ?

Tak. Podchodzisz do tych co tam siedzą i mówisz ze chcesz rozmawiać z wychowawca tego i tego - imię i nazwisko twojego i oni dzwonią po jego wychowawce. Ale tylko od wtorku do piątku. On przychodzi do was do stolika i rozmawia. Zadajesz mu pytania i wogle a jak juz wszystko wiesz co Cię intersuje to on odchodzi od stolika i zostajecie sami :-)

Masakra. Wiecie co dziewczyny. Dzwonił mój i mówił że wczoraj 16 stawało na wokande i wyobraźcie sobie że żadnego nie wypuścili. A miało już się coś ruszyć z tymi wokandami ... Tragedia

:o no cos ty
:( nie dobrze kurde ale w koncu to wronki

Owszem Wronki, Wronkami ale bez przesady. :mad:Po takich informacjach chłowiek ma totalnego doła jak ja :-(

niunia nie tylko ty...... po takich informacjiach człowiek traci nadzieje na cokolwiek :(

Witam dziewczyny ja byłam wczoraj na widzeniu,trochę się naczekałam za swoim bo też właśnie był na komisji.Zapewne zapytacie i co i nic...Czwarta komisja i nic...

No Kari niestety, taki nasz pokopany żywot - same rozczarowania względem Wronek do powrotu Naszych. Choć niby wychowawca mojego coś tam działa ale jakoś już cięzko mi patrzeć optymistyczne. Już nie liczę na wokandę i szybszy powrót. Więc jeszcze 19 miesięcy tęsknoty, czekania i ciężkich podróży. :-(

Oj widzę dziewczyny że dawno nic nie pisałyście. Ja chcę się tylko z Wami podzielić moim wspaniałym widzeniem. Dziś miałam bez dozór z Naszą córeczką. Maleńka pogawożyła z tatą i po 20 minutach zasneła w nosidełku. Było cudownie ....... :razz:

Masz rację,że tu jakoś cicho....Ja byłam tydz. temu na widzeniu z moim synem.Teraz czekam na następne,ale dopiero przed świętami?!Ponoć już nie łączą godzin na widzenie...
Pozdrawiam;)

witajcie:)
maxixo a skad te niepokojace wiesci o nie laczeniu godzin?:(
pozdrawiam

Mój mi mówił chcieliśmy połączyć przed świętami,ale na dzień dzisiejszy nie ma takiej możliwości(teraz są tłumy a co dopiero w święta)
Zresztą żyje nadzieją,że może mój wyjdzie bo 10 ma sprawę(okręgówka cofła do ponownego)i tak obie myślę,że może akurat,a zdrugiej strony w cuda nie wierzę!!!!!!!:o

a jak wlasnie w grudniu wyglada sprawa z widzeniami? duzo narodu?
w wekeend to domyslam sie ze nieciekawie, ale jak jest w tygodniu?

Ja jeżdzę teraz w tyg. i jest o wielemniej ludzi niż w weekendy.

Ja zawsze jeżdzę w tygodniu we wtorki. We Wronkach jak się zapisuję na widzenie to jestem tak 9:20 a góra 9:45 wchodzę i jest malutko ludzi. Teraz jadę we wigilię ale to mam zamiar tam być przed 8 by zapisać się na 9. Bo są takie tłumy, że nie raz co ludzie z daleka przyjadą to nie wejdą i wracaja do domu z kwitkiem. Masakra totalna. a nie wyobrażam sobie nie podzielic się opłatkiem z Moim Miśkiem. To dopiero bym miała załamkę i Święta zmarnowane, choć i tak będą ciężkie. Bo to pierwsza Wigilia naszej córki, i zarówno pierwszą bez Misiaka. A za Ciebie Maxika trzymam kciuki by się udało :-)

Kochane moje,a jak jedziecie przed świętami na widzenie??Czy ktoś jedzie w wigilie,bo ja raczej we wtorek....
Pozdrawiam:)

Maxia ja też jadę we wtorek. A Wam dziewczyny mogę powiedzieć że w Wigilię i Święta będzie ciężko z widzeniami. Dzwoniłam do ZK, przełączyli mnie na biuro przepustek. Pytałam się od której w wigilię są zapisy i w ogóle. Więc facet był na tyle miły, że powiedział mi szczerze że w Wigilię i Święta są już zapisy od 7 odrazu jak przychodzą do pracy. Ale ludzie czekają pod bramą już od 3 w nocy by się zapisać. i nie gwarantuje mi czy wejdę. Bo może byc sytuacja że się zapiszę a będzie wchodziła ostatnia grupa i nie wejdę bo nie będzie miejsca.
Pozdrawiam :-)

Powrót