ZK Żytkowice (Garbatka letnisko)

• Autor wątku Autor wątku jovanka22
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
hej ja też byłam dzisiaj na widzeniu i naprawde jest spoko zupełnie inaczej niz na białołęce

Nie oceniajmy ludzi. Ja się w tej kwestii nie wypowiadam. Mój partner też tak na nich mówi bo takiego słownictwa używa tam. Ja za bardzo nie wiem co tamte słowa znaczą. Jak mi kiedyś powiedział że jest w sztywnej celi to przekrecalam nieświadomie i mówiłam gruba cela. Ja wiążąc się z moim partnerem wiedziałam na co się piszę, że miał wyroki, że grozi mu inny. Będąc z nim już 1, 5 nie mieszkamy jeszcze razem bo wiedział, że pójdzie siedzieć. Mamy wolność słowa i jeśli ta dziewczyna tak się wyraża to niech tsk mówi ale z tego co wiem tak jak mi mówił mój na ten temat nie rozmawia się na wolności a kobiety nie używają.:confused: ja jako ja chcę żeby moj mam nadzieję przyszły mąż już nigdy tam nie wrócił ale to zależy dużo ode mnie i Jego.:)

Zapomniałam napisać najważniejsze 7.02 i 17.02. Z Warszawy Powiśle. Pozdrawiam

Jak dojechać do zytkowic z wawy

Jak tam dojechać z Warszawy Wschodniej?:mad:

Na Dęblin najlepiej sprawdź na stronie jakdojade.pl wpisz warszawa - żytkowice albo Garbatka - Letnisko. Wyskoczy Ci dokładny rozkład bilet w jedną stronę ok. 30,-.
Pozdrawiam:-)

Najlepiej autobusem a potem pociągiem

ja zazwyczaj jezdze z warszawy stadion o 6.09 do radomia tam jestem po 9 a potem o 10.15 jest pociag do żytkowic ale to w weekend

Powiedzcie czy w weekend jest duzo ludzi. Będę jechac. Już odliczam dni:lol:

ja jak bylam w niedziele teraz 1 lutego to byo strasznie duzo ludzi ale to poczatek miesiaca i to pewnie dlatego bo zazwyczaj jak jezdze w weekendy to wchodze odrazu tak ze nie jest zle najorzej jest na poczatku miesiaca. Ja tez juz czekam na nastepne spotkanie ale my to dopiero za dwa tygodnie ale wiem ze czas zleci bardzo szybko:D

A kiedy za dwa tygodnie?! Moze wybierzesz sie ze mna bedzie mi razniej ja jade w ten weekend przeżywamy to we dwoje po miesiacu nie widzenia :(

ja bede jechac teraz dopiero 21 albo 28 lutego bo teraz w weekendy pracuje wiec nie mam jak ale jak bys wtedy jechala to mozemy razem jechac. Ja jak jade za kazdym razem to czuje sie jak bym jechala tam pierwszy raz tak to przezywam ale jak juz jestem u swojego R to wszystko puszcza

Ja tak samo przeżywam to. Nawet powiedziałam, że nie będę spała całą noc. Kurcze co my kobiety dla nich robimy jedziemy prawie na koniec świata. :lol::o

Oj tak ja jak jade pociagiem to caly dzien po za domem od 5 rano do prawie 20 no ale tak musi byc narazie takie nasze życie a jezdzimy bo ich kochamy:). jak po widzeniu?

Bardzo dobrze dałam paczki szczęśliwy. Wiem teraz że już jest MÓJ przeżywał to bardzo ale miła atmosfera mógł koło mnie usiąść przytulić się złapać za nogę nie tak jak na rakowieckiej że zakaz strona szara zielona nie przekraczać. Ja samochodem jechałam i wyjechalismy o 8 a byliśmy po 9. Z powrotem bylismy o 13 i będę tylko autem jechać. TYLKO droga prosta ja drut dosłownie jedziesz cały czas prosto. Czekam teraz na drugą wizytę.:D

Podaj mi na priv swój numer bp ja bede jechać 21 to ze mną byś pojechała a mi razniej by było

no i niestety na widzenie zmoim R. musze poczekac jeszcze tydzien ach ta praca ale damy rade

Hej. Ja do swojego S jadę w czwartek. Pierwszy raz do Żytkowic z Warszawy. Eh mam nadzieję, że trafie. A może ktoś chciał by się dołączyć?

witam ,jutro przewożą mojego pana do Żytkowic z Kamczatki może ktoś jedzie na widzenie z Warszawy w przyszłą sobotę 23.05.15

nie wybierasz sie w niedzielę 31.05.2015 lub w boże ciało 4.06.2015 bo chetnie bym się zabrała dla towarzystwa :)

Powrót