K
Komarus80
Nowy użytkownik
- Odpowiedzi
- 2
Mam problem z moim sąsiadem strasznie sie na mnie uwziął i od pół roku pisze na mnie skargi ze wjeżdżam na podwórko z zagłośną muzyką w samochodzie.Sąsiad nigdy mi nic na ten temat nie mówił ze mu przeszkadzam.Był kilka razy u mnie dzielnicowy zwrócił mi uwage a ja chodz nie jestem winny obiecałem ze nie bedzie takich sytuacji.Ale sąsiadowi to nie wystarczyło pisał dalej, nawet napisał do spóldzielni mieszkaniowej.Przez cały czas mnie obserwuje,ma tez w domu zeszyt i zapisuje o której wjeżdżam i wyjeżdżam,kiedy wychodze zawsze jest w oknie.
Nie wiem co w takim wypadku zrobic, narazie mam oświadczenie sąsiadów z podpisami wszystkich ze nic takiego nie robie tzn hałasuje przy wjeżdżaniu i wyjeżdzaniu.Co dalej?chce napisac skarge ale do kogo i pod jaki czyn to podpiąć.Prosze pomóżcie
Pozdrawiam
Nie wiem co w takim wypadku zrobic, narazie mam oświadczenie sąsiadów z podpisami wszystkich ze nic takiego nie robie tzn hałasuje przy wjeżdżaniu i wyjeżdzaniu.Co dalej?chce napisac skarge ale do kogo i pod jaki czyn to podpiąć.Prosze pomóżcie
Pozdrawiam