voyteg
Moderator globalny
Moderator
- Odpowiedzi
- 18 611
Uprawomocnienie biegnie od doręczenia uzasadnienia
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
drops1999 napisał:Chciałbym panu z całego :serce: podziękować, ponieważ nadzorował Pan pracę moich adwokatów.
drops1999 napisał:Mówiąc o organie ma Pan na myśli urząd gminy? Sciągnąć wzór z internetu wypełnić i dostarczyć do gminy ?
Przy okazji - proponuje emaila do seketariatu WSA, aby uzupelnili tresc Wyroku w publicznej bazie orzeczen, bo nadal mamy tylko początek"2. zasądza od Rady Gminy w K. na rzecz skarżącego J. L. kwotę 557 (pięćset pięćdziesiąt siedem) złotych tytułem zwrotu kosztów postępowania. "
W związku z prawomocnym Wyrokiem Wojewódzkiego Sadu Administracyjnego z dnia <data> (sygn. akt ....) proszę o niezwłoczne przekazanie zasądzonych kosztów postępowania w wysokości 557 zł (słownie: ...) na rachunek bankowy prowadzony przez Bank <nazwa> o numerze ... https://www.ebgz.pl/detal-web/jbank...A25.laf01?accountId=22181937&resetFilter=true, którego to rachunku jestem właścicielem.
W załączeniu przekazuję pismo z WSA potwierdzające prawomocność Wyroku i wskazujące datę zwrotu tego orzeczenia ze stwierdzeniem prawomocności do organu.
drops1999 napisał:Mam zamiar starać się o odszkodowanie.