Zostałem oszukany na 1900 zł - smsy

• Autor wątku Autor wątku Jacekd11
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
Status
Ten wątek został zamknięty.
J

Jacekd11

Użytkownik
Odpowiedzi
30
Witam.Wczoraj na czacie zaczepilem panienke ktora robila pokazy erotyczne za smsa rzekomo 3,66.umowilism sie na skypie i wyslalem jej smsa.doszedl mi sms ze zostalo 59 sms do wyslania , a ona upiearla sie ze musze je wyslac wszystkie , wtedy pobierze mi 3,66 i zaczniemy.wysylalem 2 godziny (!).po wyslaniu wszystkich ona wyszla ze skypa.dziwilem sie ze okrada na tak male sumy.rano gdy sie obudzilem sprwadzilem abonament i ... 1900 zł :(.nie wiem co z tym zrobic.zona mnie zabije.Na policje nie ma sensu isc bo nigdy takic spraw nie rozwiaża.co zrobic ?

Ja nie mogę wysłać 60 smsów w dwie godziny żeby się babka rozebrała...

No nie mogę, nie wierzę...

Żona chyba słusznie Pana zabije...

Moim zdaniem nic z tym nie można zrobić. Może następnym razem myśleć głową, a nie...

Chyba pozostaje zapłacić za swoją naiwność...

To będzie dobra nauczka na przyszłość

a jak mam rozmowy ze skypa ? policja ją złapie ?

Bez epitetów proszę! /Fazzieh

Ostatnią edycję dokonał moderator:
Policja nie ma tu nic do rzeczy. I proszę wyrażać się grzeczniej.

FraZeolog napisał:
Policja nie ma tu nic do rzeczy. I proszę wyrażać się grzeczniej.

jakto nie ma nic do rzeczy , oszukala mnie na cene smsow.

Jacekd11 napisał:
Na policje nie ma sensu isc bo nigdy takic spraw nie rozwiaża.co zrobic ?

Jacekd11 napisał:
jakto nie ma nic do rzeczy , oszukala mnie na cene smsow.

To czego Ty właściwie chcesz?

Szykuj się na rozwód i tyle.

Kurde... ciekawe jak ona to zrobila.. 1900 zl w 2 godziny :o tez bym chciala tyle w 2h :D

Proszę Pana, wyprawa na Policję w celu opowiedzenia tego co Pan tu opisał, może być dla Pana traumatycznym przeżyciem i obawiam się, że mimo tego poświęcenia i tak Pan nic nie osiągnie.

Jeżeli ktoś wysyła 60 smsów w dwie godziny w celu rozebrania kobiety na czacie, wierząc że ona się rozbierze za 3,66 zł i że w dodatku trzeba wysłać aż 60 smsów za tę jedną kwotę, nie upewniając się ile one kosztują, to albo jest dzieckiem, albo osobą wysoce nierozsądną (łagodnie mówiąc). I jak to się mówi, jest sam sobie winien. Obawiam się że komentarze policjantów mogą być znacznie dosadniejsze. My tu naprawdę jesteśmy bardzo kulturalni.

Pyta Pan co zrobić - zapłacić rachunek i liczyć na to, że sprawa rozejdzie się po kościach.

FraZeolog napisał:
Proszę Pana, wyprawa na Policję w celu opowiedzenia tego co Pan tu opisał, może być dla Pana traumatycznym przeżyciem i obawiam się, że mimo tego poświęcenia i tak Pan nic nie osiągnie.

Jeżeli ktoś wysyła 60 smsów w dwie godziny w celu rozebrania kobiety na czacie, wierząc że ona się rozbierze za 3,66 zł i że w dodatku trzeba wysłać aż 60 smsów za tę jedną kwotę, nie upewniając się ile one kosztują, to albo jest dzieckiem, albo osobą wysoce nierozsądną (łagodnie mówiąc). I jak to się mówi, jest sam sobie winien. Obawiam się że komentarze policjantów mogą być znacznie dosadniejsze. My tu naprawdę jesteśmy bardzo kulturalni.

Pyta Pan co zrobić - zapłacić rachunek i liczyć na to, że sprawa rozejdzie się po kościach.

Patrzylem na inne tematy gdzie zostali oszukani tez na 45 smsow np na tlenie i kazaliscie isc na policje.pojde na policje i powiem ze po prostu mnie oszukala.co wy na to ?

Maalami napisał:
Kurde... ciekawe jak ona to zrobila.. 1900 zl w 2 godziny :o tez bym chciala tyle w 2h :D

Wysłać Ci smsa? :D

Jacekd11 napisał:
Patrzylem na inne tematy gdzie zostali oszukani tez na 45 smsow np na tlenie i kazaliscie isc na policje.pojde na policje i powiem ze po prostu mnie oszukala.co wy na to ?

A idź. Żona się ucieszy.

Mahatman1981 ja to chyba szans nie mam :( bo wiesz... facet dziecko i w ogole kamera mi nie dziala :P

Jacek a idz idz ;) napewno zona sie dowie i bedzie bajka xD

Maalami napisał:
Mahatman1981 ja to chyba szans nie mam :( bo wiesz... facet dziecko i w ogole kamera mi nie dziala :P

Jacek a idz idz ;) napewno zona sie dowie i bedzie bajka xD

Powiedzialem zonie ze to koledze wyslalem i mi odda.nie dowie sie.okazalo sie ze ta :"pani" to byl facet jakis ktory mnie naciagnal.powiadomie policje i go zlapia !!

:lol:

Idź, idź, policjanci się ucieszą

Jacekd11 napisał:
Powiedzialem zonie ze to koledze wyslalem i mi odda.nie dowie sie.okazalo sie ze ta :"pani" to byl facet jakis ktory mnie naciagnal.powiadomie policje i go zlapia !!

:o to nawet tej Pani nie widziales ?? to fajnie jak tak nawet na slowo wierzysz ^^ nie no napewno zlapia ta Pania tzn Pana :) powodzenia zycze !

Maalami napisał:
:o to nawet tej Pani nie widziales ?? to fajnie jak tak nawet na slowo wierzysz ^^ nie no napewno zlapia ta Pania tzn Pana :) powodzenia zycze !

teraz sie dowiedzialem ze puszczala filmik z jakas pania.

Jacekd11 napisał:
teraz sie dowiedzialem ze puszczala filmik z jakas pania.

Sam się chyba już nie bardzo orientujesz co się w ogóle stało.
W każdym bądź razie gratuluję Twojej żonie takiego męża. Może być z Ciebie dumna.

Maalami napisał:

Uuuu, to lipa ;). Ale starałem się Ci pomóc ;).

Nie no.. przenoszę do Hyde Parku bo nie wierze :)

Ależ abusurd.
5 post:
Jacekd11: powiadomie policje i go zlapia !!

W pierwszym poście:
Jacekd11: Na policje nie ma sensu isc bo nigdy takic spraw nie rozwiaża.

To po co ma Pan zamiar iść skoro "takich spraw nie rozwiążą"? :D
W ogóle - 2 godziny wysyłać smsy... mi by się nie chciało :lol:

Moim zdaniem nie wiem czy to będzie dobre rozwiązanie. Skoro to pan wysyłał sms-y to przecież można się domyślić, że nic na tym świecie za darmo nie jest. Ludzie po prostu muszą jakoś zarobić. Moim zdaniem lepiej, aby zapłacił pan ten rachunek. Czy nie będzie panu głupio mówić policji, z wysyłał sobie pan sms-y na rzeczy typu: rozbieranie się jakiejś panienki?? Przecież Pan może się tylko wygłupić i nic nie wskórać przez to. Może lepiej będzie jak zapłaci Pan to 1900 zł i będzie miał Pan nauczkę za to.

Status
Ten wątek został zamknięty.
Powrót