LeszsekS
Moderator globalny
- Odpowiedzi
- 39 674
To nie grzywna lecz naprawienie wyrządzonej szkody: Art. 79. UoPAiPPmałami93 napisał:... Dostałam grzywnę w wysokości 1500 zł. ...
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
To nie grzywna lecz naprawienie wyrządzonej szkody: Art. 79. UoPAiPPmałami93 napisał:... Dostałam grzywnę w wysokości 1500 zł. ...
Powiązanym z adresem pocztowym co dodatkowo ułatwia identyfikację właściciela/sprawcę.just_nobody napisał:... dysponują adresem IP. ...
małami93 napisał:kancelaria CODEX z B-Białej.
małami93 napisał:Zastanawia mnie fakt czy gdybym olała sprawę mogli by znaleźć mnie przez adres IP? Jak to jest?
Czy chcesz przez to powiedzieć, że nadal nielegalnie rozpowszechniasz te filmy?małami93 napisał:Tak samo z dniem podpisania ugody musiałabym skasować wszystkie inne filmy, których oni są mocodawcami bo jeżeli nie płaciłabym dużo więcej i to w sądzie.
Też.drapichrust321 napisał:... czy takie pliki też naruszają prawa autorskie... ??? ...
drapichrust321 napisał:Czyli sprawdza się stwierdzenie, że prawo w Polsce ustalają bogaci po to aby bogacić się bardziej, a tym co żyją od 1-go do 1-go docisnąć pasa jeszcze bardziej...
U mnie sprawa jest bardzo świeża, więc jeszcze chwilkę potrwa pewnie zanim ustalą do kogo należało IP ale chciałbym się jakoś przygotować... Jak wygląda taki "wjazd" do domu a później przesłuchanie??
mypetro napisał:Hmmmm... swiadomie udostepniles pliki do ktorych nie masz prawa i nadal uwazasz, ze to ciebie okradli? Co za tupet
To już zależy wyłącznie od woli pokrzywdzonego.hajtaler napisał:czy mogę się spodziewać że ktoś się do mnie odezwie z ewentualnymi roszczeniami związanymi z naruszeniem praw autorskich?