R
Ripper
Moderator globalny
- Odpowiedzi
- 18 838
Na pewno wyjaśnień? Zostałeś wezwany w charakterze podejrzanego?ola1234567892 napisał:1) dostałem wezwanie na komisariat celem złożenia wyjaśnień
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Na pewno wyjaśnień? Zostałeś wezwany w charakterze podejrzanego?ola1234567892 napisał:1) dostałem wezwanie na komisariat celem złożenia wyjaśnień
Nie można bezprawnie rozpowszechniać.timmettt napisał:... Nie wiedziałem, że nie można trzymać plików wrzuconych przez kogoś innego i ich tylko słuchać - nie pobierałem ich na komputer. ...
Zarówno w postępowaniu cywilnym jak i karnym lecz należy pamiętać, że katalog osób uznanych za najbliższą jest katalogiem zamkniętym.kamillo211 napisał:... mogę skorzystać z prawa do odmowy na pytanie z racji iż może to dotyczyć kogoś mi bliskiego? ...
A jest to jedyny film/utwór jaki rozpowszechniałaś przez chomika?małami93 napisał:Napisali mi, że za ten jeden film muszę zapłacić 1500 zł.