K
Krisu20
Nowy użytkownik
- Odpowiedzi
- 17
witam mam następujące pytanie a raczej prośbę odnośnie firmy Euro-Tax wysłałem i papiery itd ale przysłali mi droga mailowa że muszę zapłacić 200 zł nic z tego nie rozumiem...
Szanowny Panie Krzysztofie
Zajmujemy się Pana procedurą rozliczenia podatku z Holandii za rok 2014.
Pragniemy poinformować, że za rok 2014 posiada Pan nadpłatę podatku w wysokości: 40,00 euro.
Zgodnie z oficjalnymi informacjami urzędu skarbowego, nierezydent podatkowy posiada obowiązek złożenia deklaracji do zagranicznego urzędu skarbowego - odnośnik do informacji urzędowej znajduje się w poniższym linku
Dlatego w celu rozpoczęcia procedury rozliczenia w naszej firmie prosimy o opłacenie prowizji w wysokości 200 zł
o co w tym chodzi ?
Szanowny Panie Krzysztofie
Zajmujemy się Pana procedurą rozliczenia podatku z Holandii za rok 2014.
Pragniemy poinformować, że za rok 2014 posiada Pan nadpłatę podatku w wysokości: 40,00 euro.
Zgodnie z oficjalnymi informacjami urzędu skarbowego, nierezydent podatkowy posiada obowiązek złożenia deklaracji do zagranicznego urzędu skarbowego - odnośnik do informacji urzędowej znajduje się w poniższym linku
Dlatego w celu rozpoczęcia procedury rozliczenia w naszej firmie prosimy o opłacenie prowizji w wysokości 200 zł
o co w tym chodzi ?