Zwrot towaru bez PARAGONU

• Autor wątku Autor wątku xangelx24
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
No przecież ja nikogo nie oszukuję! Przecież to czy ja jestem producentem ?Jestem uczciwym allegrowiczem.

Po prostu trafiłam na TRUDNEGO KLIENTA!
Który bez podstawnie mnie osądza. Jeżeli na metce by widniał skład 65% bawełna 35% poliester a w opisie moim na aukcji jest 100% bawełna ok to rozumiem- towar nie zgodny z opisem!
Ale na metce jest 100% bawełna.
Po 19 dniach od transkacji nagle stwierdza ze piżamy sa nie bawełniane ?!

To raczej klient znający się na rzeczy trafił na trudnego sprzedawcę. To jeśli na metce byłoby napisane, że wyprodukowano to z przędzy kosmicznej wydobywanej na Marsie i Ty to powtórzysz w opisie to sprawi, że będzie to prawda? Ty sprzedając towar i deklarując skład, jesteś odpowiedzialna za to by opis był prawdziwy. Ty, być może nieświadomie, oszukałaś kupującą, a Ciebie oszukał dostawca. Chyba, że piżama jest z bawełny, ale ja tego na odległość nie stwierdzę przecież.

Ona Ci złoży reklamację, Ty możesz ją przecież odrzucić. Jak kupująca się uprze to spotkacie się w sądzie, ten wyznaczy biegłego, który poda Ci skład piżamy. Gorzej jak się okaże, że kupująca ma rację i rozpęta aferę i policja poprosi Cię o dane wszystkich, którzy je kupili.

xangelx24 napisał:
Przecież to czy ja jestem producentem ?

Czytając Twoje posty, nabieram coraz większego przekonania, że nie powinnaś prowadzić sklepu internetowego

cedwah napisał:
Czytając Twoje posty, nabieram coraz większego przekonania, że nie powinnaś prowadzić sklepu internetowego

Brak słów.
Ja sądzę że tu wogóle nie powinneś odpowidać na pytania poniewaz jestes osoba stronniczą.Ewidentnie za klientem.

Szanowna Pani chciała usłyszeć, że sprzedała i nic ją nie interesuje, a tu się okazuje, że niekoniecznie. Może już wystarczy tej naszej pomocy? :cool:

No więc miejsce tu nie dla Ciebie - wczuwasz sie jakby to dotyczyło się Ciebie. Może zostałeś skrzywdzony i stąd ten jad w moja strone.

Powrót