J
julka15
Użytkownik
- Odpowiedzi
- 33
Witam,prosze o informacje co mam w taki przypadku zrobic.Kupiłam na allegro zegar na sciane,przysłano mi go przez GLS,po rozpakowaniu przymierzylam go do sciany i stwierdziłam ze jest dla mnie za maly i ze go nastepnego dnia odesle do firmy i poprosze o zwrot pieniedzy na konto z ktorego zrobilam przelew placac za niego.Nastepnego dnia wyslalam DHLem przepisowo zapakowane i specjalnie oznaczone pudelko informujace,ze ten towar ma byc ostroznie przewieziony.Opłacilam przesylke ubezpieczajac ja na 200zł.Na drugi dzien pani z firmy gdzie zakupilam zegar dzwoni do mnie informujac mnie,ze towar doszedl uszkodzony,zostaly wygiete wskazówki zegara,porwane i pogniecione opakowanie ,informuje mnie,ze zawróci przewoznika na spisanie protokołu reklamacyjnego.Protokół został spisany,zdjecia zrobione i odeslane zostaly to do mnie,gdzie ja to wysłałam do DHLu składajac reklamacje.Czekam na uznanie reklamacji.Pani,która dostała towar nie przezemnie uszkodzony twierdzi ze ,zegar jest mój i taki towar, który został uszkodzony mi odesle,nie zwróci mi za zegar pieniedzy.
Prosze o podpowiedz co mam zrobic,jak odzyskac moje pieniadze i po co mi uszkodzony zegar...pozdrawiam
Prosze o podpowiedz co mam zrobic,jak odzyskac moje pieniadze i po co mi uszkodzony zegar...pozdrawiam