H
hatemyself
Nowy użytkownik
- Odpowiedzi
- 6
Witam. Otóż dopuściłem się paru wykroczeń, których naprawdę bardzo żałuję... Co takiego głupiego zrobiłem? Na początku: kradzież i przyłapanie na tym. Za towary zapłaciłem, więc z tym chyba nie mam problemu... Ale: podałem policji zmyślone dane osobowe. Może postąpiłbym inaczej, gdyby policjant nie wywarł na mnie presji strasząc, że moi rodzice "pójdą siedzieć". Głupio łudziłem się, że ich to nie spotka jak podam złe dane, oczywiście nie przewidziałem tego, że mają bazę osób i mogą sprawdzić telefonicznie... No i okazało się, że podałem złe dane i zabrano mnie na komisariat, gdzie już podałem prawidłowe dane osobowe. Po tym zadzwoniono do moich rodziców, by mnie odebrali i "coś" podpisali. Mam mieć sprawę w sądzie dla nieletnim i przesłuchanie.
Proszę was o pomoc w tym, jak dalej może przebiegać sprawa i jaką możliwą karę mogę dostać, a przede wszystkim co czeka moich rodziców. Oni sobie na to nie zasłużyli. Nie zasłużyli na takiego syna...
I czy moja szkoła zostanie powiadomiona o całym zajściu?
Proszę was o pomoc w tym, jak dalej może przebiegać sprawa i jaką możliwą karę mogę dostać, a przede wszystkim co czeka moich rodziców. Oni sobie na to nie zasłużyli. Nie zasłużyli na takiego syna...
I czy moja szkoła zostanie powiadomiona o całym zajściu?