RE: Zmiana wyroku - blokada alkoholowa
Jaja jak berety. Staram się jak wy wszyscy przeglądający temat o możliwość jeżdżenia z blokadą autem czy wózkiem ( praca moja kochana <3 )
Policjant ( ruch drogowy )twierdzi : Nie może jeździć Pan wózkiem widłowym, skoro ma pan zakaz prowadzenia wszelkich pojazdów. I Autem, też nie mogę bo zakaz.
PANI SĘDZIA twierdzi: Jeżeli tak a nie inaczej wygląda Pana sytuacja, może Pan napisać pismo , że przeszkadza to w Pańskim życiu, pracy, blokada rozwojowa itp. W Pana przypadku po 18 miesiącach, ( w XX.XX.2016 ) Napisze Pan list do sądu, doda Pan załączniki Badań i jest szansa, że SĄD DA WYROK Z ZAKAZU NA BLOKADĘ ALKOHOLOWĄ
Dzwonie do WORD-u rozmawiam z EGZAMINATOREM : egzamin przejdzie Pan autem bez blokady, normalnym z literą L , bądź podstawionym z L z kursu z automatyczną skrzynią, ale wtedy tylko na automat i po zdaniu egzaminów ( Placyk nie wycofany jeszcze) Prawa Jazdy Informacje odnośnie Blokady prześlemy do Wydziału Komunikacji a Wydział PRZEKAŻE TĄ INFORMACJĘ DLA POLICJI PLUS WPIS DO PRAWKA tj. na zasadach skrzyni automatycznej.
DZWONIE TERA DO WYDZIAŁU KOMUNIKACJI : I STARA BABA MÓWI MI :
PANIE, takie coś nie istnieje, bo my nie wiemy, na jakiej zasadzie miałabym wystawić , że skierowanie na egzamin z blokadą, to Pan ma auto egzaminacyjne z Blokadą ? To sędzia się zgodziła na takie zamianki ? Kod 96 istnieje ale proszę zadzwonić do MINISTERSTWA i się zapytać na jakiej podstawie, ja miałabym wypisać Papiery na egzamin kontrolny do WORD, nie ma podstawy prawnej która mówiłaby o tym, że ja jako starsza obsługująca okienko w Wydziale Komunikacji wystawiała takie Papiery. Pan przyjdzie mi z dokumentem, od sądu, że się zgodził na blokade, to ja ksero to odeśle, z zapytaniem W jaki sposób sąd życzy sobie aby Pan dostał pozwolenie na przystąpienie do egzaminu, bo ja nie wiem. DZWOŃ PAN DO MINISTERSTWA ONI MOŻE WIEDZĄ. i się Pani rozłączyła :x: x
Co do wytycznych nadania kodu 69 (Dyrektywa Komisji (UE) 2015/653 z dnia 24 kwietnia 2015.) Jutro dzownie do wydziału komunikacji i powołam się na tą dyrektywę
Dobra już wiem : TO JEST TO SAMO CO BYŁO Z KAT. A ! zdałeś egzamin na A a miałeś 18 lat dostałeś A 2 , albo dostałeś A jak ktoś się machną i nie doczytał. MOJA KOCHANA POLSKA ! GDZIE EGIPCJANIN DOSTANIE POLSKIE PRAWKO I ZDAWAŁ NA WIELBŁĄDZIE A JA NIE DOSTANĘ BO TAK.
w skrócie w moim przypadku nie dodzwoniłem się do ministerstwa 226301298/47 i 18 miesięcy czy 24 nie robią mi wielkiej różnicy ( dozbieram parę tysięcy ). zostawiam sprawę jak jest. Jak kara się skończy pójdę do WYDZIAŁU KOMUNIKACJI z Papierami z sądu gdzie napisane jest jak wół : na okres lat 2. zalicza okres zatrzymania od XX.XX.2014 i dnia XX.XX.2016 Pani nie będzie mogła zrobić nic innego jak wydać mi Papiery na egzamin kontrolny do WORD-u. Finito, pica belo bum bum