P
Piotr_83
Nowy użytkownik
- Odpowiedzi
- 20
RE: Zmiana wyroku - blokada alkoholowa
Dzięki
Blokadę kupiłem, razem z montażem i przegladem wyniosło mnie 4600,00.
Dzięki
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Co ile trzeba dmuchac? Bez sensu. Prze iez to jest niebezpieczne. A jak nie dmuchniesz to auto gasnie? (Wylacza sie wspomaganie kierownicy i hamulca)Piotr_83 napisał:Jedyna wadą jest to ze alkomat wymaga podania próbki również w trakcie jazdy.
Piotr_83 napisał:.....Najgorzej że trzeba w trakcie jazdy![]()
aliaton7035333 napisał:....W trakcie jazdy też może trzeźwy kolega dmuchać![]()
aliaton7035333 napisał:.....Poza tym jak się nie dmucha, to też nie zgasi pojazdu![]()
aliaton7035333 napisał:Nawet teraz stacje diagnostyczne nie sprawdzają czy alkomat w ogóle reaguje na alkohol, wystarczy zamontować atrapę.
markol321 napisał:Witam czy jest możliwość wyłącznia spod zakazu prowadzenia wszelkich pojazdow kategorie A? Mam zakaz na 3lata rok już miną a nie mam jak dojeżdżać do pracy. Pozdrawiam
Daj znac czy sie udalo. Powodzeniaibiszek napisał:...termin następnego posiedzenie na 16 sierpień...
Wyrok w przyszly czwartek, gdyz pani sędzina chce zapoznać sie z moją kartą karną. Opinia kuratora mówiła Pani, że bardzo pozytyna i same plusy. Pozostaje mi czekać. A w karcie może znaleźć się jedynie mandat za rozmowę przez telefon w trakcie jazdy jakieś 3-4 lata temu.biezanow_123 napisał:Daj znac czy sie udalo. Powodzenia![]()
Mam pytanie, kiedy złożyłeś wniosek?ibiszek napisał:Wyrok w przyszly czwartek