biezanow_123
Przyjaciel forum
- Odpowiedzi
- 3 230
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Klade do drzwi jak auto stoi zeby nie bylo tego widac bo po co maja inni widziec ze mam cos takiegoaliaton7035333 napisał:PS: kładziesz go w drzwi? Nie utrudnia ci to wyjmowanie w trakcie jazdy?
Z tym się nie zgodzę.biezanow_123 napisał:niby nie mozna tego robic bo centralka traktuje to jak probe manipulacji i mozna zablokowac auto.
No tak bo jest to traktowane jako nie podanie probki. Z tym ze to mi sie nagle wlaczylo, sekunde zanim zgasilem samochod i zonk. Narazie mam 4 piny na 4 dni i po wpisaniu jednego pinu samochod zostaje odblokowany na 24h bez koniecznosci dmuchania. Czekam na serwis z Łodzi zeby zresetowac sluchawkealiaton7035333 napisał:Jak już załączy się dmuchanie to nie możesz gasić.
Wiem, dlatego jak już jest sygnał dźwiękowy to nie można gasić.biezanow_123 napisał:Z tym ze to mi sie nagle wlaczylo, sekunde zanim zgasilem samochod i zonk
Ja uważam, że tak.D-Anna napisał:Uważacie, że jest to wysoce prawdopodobne??
No to gratulacjeibiszek napisał:a dzisiaj ja zdałem pozytywnie egzamin praktyczny![]()
![]()
markol321 napisał:Witam mam parę pytań.......
Jesli sie na tym znasz i umiesz podlaczyc urzadzenie tak aby dzialalo prawidlowo i spelnialo swoja funkcje to mozesz sam z reszta na przegladzie sprawdza czy blokada jest zamontowana poprawnie i czy dziala tak jak ma dzialacmarkol321 napisał:-czy taki alkolock kupiony np na allegro mogę sam zamontować czy musi zrobić to firma?
Nie. W dowodzie rejestracyjnym niema zadnego zapisu ze w pojezdzie jest zainstalowana blokada alkoholowamarkol321 napisał:-czy taki alkolock jest wpisywany w dowód rejestracyjny pojazdu
Zazwyczaj firmy ktore sprzedaja takie urzadzenia maja w ofercie mozliwosc corocznej kalibracji urzadzenia (chyba ze wymagane jest czestsze). Oczywiscie odplatniemarkol321 napisał:-gdzie dokonam corocznej kalibracji
Mozesz zdawac w dowolnym WORDzie. Niema rejonizacjimarkol321 napisał:-czy egzamin karny można zdawać w każdym Wordzie czy tylko w wojewódzkim?
Niby gdzie jest napisane, że spełnia warunki? Nie zauważyłem takiej wzmianki. Według mnie nie spełnia warunków.biezanow_123 napisał:Wg opisu urzadzenie spelnia warunki dot. blokady alkoholowej
Akurat obecnie to nic nie sprawdzą, spojrzą czy tylko "coś" jest.biezanow_123 napisał:na przegladzie sprawdza czy blokada jest zamontowana poprawnie i czy dziala tak jak ma dzialac