B
Brunonz
Użytkownik
- Odpowiedzi
- 297
no to opisz jak wyglądały psychotesty:
A próby wątrobowe prywatnie robiłeś?jak tak to jakie wyniki?
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Psychotestami się nie przejmujBrunonz napisał:no to opisz jak wyglądały psychotesty:
ENZO_89 napisał:Psychotestami się nie przejmujParę testów pisemnych,dopasowanie brakujących elementów, sygnalizator, tablica z cyferki. Zaliczysz
Próby watrobowe sobie robiłem prywatnie.
ALT 12
AST 11
GGTP 14
BILIRUBINA całkowita 1.35^ gdzie norma chyba jest 1.2
Cukru i ciśnienia nie sprawdzałem. Zero alkoholu przez 6tyg a poprzedni piłem co weekend.
bartek0 napisał:próby wątrobowe to osobne skierowanie? Oprócz psychotestow i WOMP?
Co dzień łyżkaJacyków69 napisał:O Bożesz Ty mój, wątroba żyletapo przeszczepie? Haha
bartek0 napisał:próby wątrobowe to osobne skierowanie? Oprócz psychotestow i WOMP?
ENZO_89 napisał:Co dzień łyżkaostropestu
i dieta
Próby watrobowe robiłem dla siebie
W poniedziałek Womp... Aż się boję..
a Ty jesteś już po wszystkich badaniach?Jacyków69 napisał:O tak, ostropest robi robotę, mi też pomógł![]()
ENZO_89 napisał:a Ty jesteś już po wszystkich badaniach?![]()
bartek0 napisał:Jak wyglądają te badania w WOMP? Ja zrobilem przed zlozeniem wniosku psychotesty bo nie mialem za bardzo mozliwosci jechac do WOMP (nie ma u mnie w miescie). Badania w WOMP chce zrobic juz po otrzymaniu decyzji, mam się bac tych badan watrobowych jesli powiedzmy tydzien wczesniej bylem na weselu i pilem?
bartek0 napisał:A jeśli coś wyjdzie na badaniach wątrobowych to można do nich podejść drugi raz?
Tak jak mówię zależało mi na czasie wiec złożyłem wniosek jak najszybciej.
bartek0 napisał:Bo wcześniej dostałem skądś informacje (nie pamietam skąd) ze badania jak i psychotesty wykonuje się już po decyzji sądu przed samym prawkiem.
bartek0 napisał:Ile czasu czekaliście na jakiś list od dnia posiedzenia?