K
Kon1111
Zbanowany
- Odpowiedzi
- 38
O to szybko nawet
nie jestes sam ja miałem 0.57 promila xd no zobaczymy tylko ja 25 lat wiec napewno patrzą na wiek wiec tez tego nie widze xd
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Kon1111 napisał:O to szybko nawetnie jestes sam ja miałem 0.57 promila xd no zobaczymy tylko ja 25 lat wiec napewno patrzą na wiek wiec tez tego nie widze xd
Wykup sobie kilka godzin jazdy, bo bedziesz sie z nimi męczyć. Kaźdy wie i egzaminator teź, że jeżeli ktoś miał kilka lat PJ to jeździć potrafi. Ale egzamin to jest coś takiego , że musisz jeździć tak jak oni chcą. Najśmieszniejsze jest to, że za pierwszym razem według nich jeździć nie potrafisz, ale już po miesiącu czy dwóch za np 8 podejściem jeździć potrafisz 8x140 i premie sąmagmag72 napisał:Ja mam +20, więc nie jest tak źle. Wczoraj miałam pierwsze podejście, ale już na samym placu manewrowym przepytał mnie na temat sprawdzania poziomu oleju jakbym miała wypracowanie na ten temat napisać.. Później wziął na zawracanie z infrastrukturą wieczorem w ciemną, wąską uliczkę. Pociesza mnie tylko fakt, że pierwsza opinia w Google przy odpowiednim ośrodku dotyczy tego pana i nie jest pochlebna, więc może po prostu kwestia egzaminatora i tym się staram pocieszać.
Kupiłam 6h, ale akurat o tym miejacu żadnen z dwóch panów,którzy ze mną jeździli nie słyszał nigdy.leon39 napisał:Wykup sobie kilka godzin jazdy, bo bedziesz sie z nimi męczyć. Kaźdy wie i egzaminator teź, że jeżeli ktoś miał kilka lat PJ to jeździć potrafi. Ale egzamin to jest coś takiego , że musisz jeździć tak jak oni chcą. Najśmieszniejsze jest to, że za pierwszym razem według nich jeździć nie potrafisz, ale już po miesiącu czy dwóch za np 8 podejściem jeździć potrafisz 8x140 i premie są
magmag72 napisał:Kupiłam 6h, ale akurat o tym miejacu żadnen z dwóch panów,którzy ze mną jeździli nie słyszał nigdy.
A gdzie zdawałeś jeśli można spytać?coloris napisał:Zdane za 1 razem
ENZO_89 napisał:Dziś dopiero przyszło mi zawiadomienie o terminie posiedzenia.. ?????? Wniosek złożony 20.12.17 a posiedzenie odbędzie się 23.03.18 ??????
aros123 napisał:W moim przypadku 1,5 miesiąca oczekiwania na posiedzenie (miasto ok. 60 tys. mieszk.), stawiennictwo mam obowiązkowe - na ten piątek. Przysłali do mnie kuratorkę (wywiad środowiskowy) - ale byłem się zapoznać z aktami i sobie ją (opinię) przeczytałem, no i jak na razie jest ok. - opinia pozytywna.
a to dużo wydmuchales że kurator? Czy kiedyś karany byłeś?aros123 napisał:W moim przypadku 1,5 miesiąca oczekiwania na posiedzenie (miasto ok. 60 tys. mieszk.), stawiennictwo mam obowiązkowe - na ten piątek. Przysłali do mnie kuratorkę (wywiad środowiskowy) - ale byłem się zapoznać z aktami i sobie ją (opinię) przeczytałem, no i jak na razie jest ok. - opinia pozytywna.
ENZO_89 napisał:a to dużo wydmuchales że kurator? Czy kiedyś karany byłeś?