AlcoLock - blokada alkoholowa

• Autor wątku Autor wątku exceptio
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
Status
Ten wątek został zamknięty.
DddMajk napisał:
Witam,

mam do sprzedania dwie blokady alkoholowe marki Lion.
Skalibrowane i gotowe do pracy. Pomagam zorganizować zaświadczenia. Cena za 1 sztukę: 2100 brutto.

Zachęcam :)

Cena z dupy

marekmarek1212 napisał:
A jak i gdzie to ustrojstwo się kalibruje?

Wysyłasz do firmy Amii z Łodzi (znajdziesz w Google ne tel.)
Oni zrobią Ci kalibrację, płacisz pobranie przy odbiorze, koszt kalibracji 250zł na rok.
Montaż możesz nawet wykonać sam lub u elektryka samochodowego, potem jedziesz na przegląd i tyle.

A ja już za parę dni mam posiedzenie zastanawiam się czy o coś będą pytać.

Robertartur napisał:
Posiedzenie w poniedziałek rano

no to pisz jak będzie po krzyku ,ja jestem oczekujący:(POWODZENIA!!!

Ostatnia edycja:
Witam, czy jest ktoś kto montował alkomat w samochodzie wyposażonym w system start stop?

Pół godziny temu sąd przychylił się do mojego wnosku

Nareszcie teraz co dalej ile czasu aż dojdzie to do wk

Robertartur napisał:
Nareszcie teraz co dalej ile czasu aż dojdzie to do wk

7 dni na uprawomocnienie, w moim przypadku to 3 dni trwało zanim dotarło z sądu do wk

aros123 napisał:
7 dni na uprawomocnienie, w moim przypadku to 3 dni trwało zanim dotarło z sądu do wk
i co dalej kiedy mogę zapisać się na kurs.nigdy nie miałem prawa jazdy

Robertartur napisał:
i co dalej kiedy mogę zapisać się na kurs.nigdy nie miałem prawa jazdy

Po otrzymaniu PKK zapisałem się na egzamin, nie wiem jak jest w przypadku takim jak u Ciebie. A skierowania jakieś dostałeś na badania lekarskie, psychologiczne? Jeśli tak to czy już zrobione?

L-ką oraz samochodem egzaminacyjnym można jeździć bo sam wykupiłem 2 godz. przed egzaminem praktycznym, a więc chyba można się po zgodzie sądu na blokadę zapisać na kurs.

Już wszystko wiem a nawet więcej za parę minut zaczynam kurs

Pawson007 napisał:
Witam, czy jest ktoś kto montował alkomat w samochodzie wyposażonym w system start stop?

Ja montowałem. Nie ma problemu żadnego. Urządzenie przystosowane jest również do takich samochodów.

Została mi jeszcze jedna blokada - cena 1500 + przesyłka :)

Ja po zrobieniu badań i pobraniu PKK zapisałem się na egzamin teoretyczny.Zdałem za pierwszym razem bezbłędnie.To był czwartek.Za kilka dni w srodę miałem 4h kupione jazdy doszkalającej i w piątek egzamin praktyczny.Bez błędu.Jutro odbieram prawko,blokada zamontowana.HURA! Po 2,5 roku czekania.W WORD wiedzą kto i za co stracił prawko.Życzę powodzenia wszystkim i abyśmy więcej nie musieli tego przechodzić.

DddMajk napisał:
Ja montowałem. Nie ma problemu żadnego. Urządzenie przystosowane jest również do takich samochodów.

A powiedz mi, sam montowałes?

Pawson007 napisał:
A powiedz mi, sam montowałes?

Nie, nie montowałem sam. Wolę skorzystać z usług serwisu, żeby mieć gwarancję na usługę montażu (jak znajdziesz dobry serwis - nie musi być drogi) to na pewno w przypadku kłopotów pomogą.

DddMajk napisał:

A skalibrowana ?

Czy ktoś ma lub w nie długim czasie będzie posiadał blokadę na sprzedaż?

Co grozi za jazdę bez zamontowanej blokady.

Status
Ten wątek został zamknięty.
Powrót