D
damianos1989
Nowy użytkownik
- Odpowiedzi
- 8
Pierwsza stolica
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
damianos1989 napisał:Dzwonię do sądu raz w tygodniu, ciągle słyszę proszę czekać
Przykład:damianos1989 napisał:Attex jest jakiś dostępny wzór wniosku czy pisałeś z głowy ?
damianos1989 napisał:Dzięki ! Jutro zabieram się za pisanie wniosku, oczywiście dam znać jak sprawa się potoczyła
Piechu_88 napisał:A z jakiego województwa jesteś? Ja czekam 2 miesiące jak narazie miesiąc temu była u mnie kuratorka podczas rozmowy na pytanie czy przez ten okres byłem karany wspomniałem ze mandatów żadnych nie mam,a kuratorka ze mandaty jej nie interesuja nawet,więc chyba nie biorą ich pod uwage.Oby tak było bo w weekend wyłapałem mandat za picie i teraz stresy...
SlimaniM napisał:Siema. Panowie jak to wyglada z tymi mandatami? Minęło mi dopiero trochę ponad rok i dwa miesiace od zabrania prawka. Zabrane na 4 lata także jakos za 10 miesięcy bede sie starał złożyć wniosek o to skrócenie. Człowiek starał się unikać policji w kazdy mozliwy sposob niestety w ten weekend sam sie wsadzilem na mine i poszedl czlowiek stac w parku z kumplami, jakies krzyki jak to ekipa niektorzy wypici i za zaklocanie mandat przyjal każdy, nie bylo gadki z Panami policjantami. Zadnych innych mandatów ani tym bardziej przestępstw nie ma, tylko ten mandat. Bardzo na to zwracają uwagę czy to nie przekreśla szans? Czy może jak wszędzie - zależy od sądu?
Pozdrawiam wszystkich którzy żałują głupoty I życzę powodzenia
mi 17.08 mijała połowa wyroku,15.07 wysyłałem do sądu papiery.Wszystko kwestia ile mają spraw w sądzie.Mi dowiadywała się prawniczka jak jest z terminami,żeby za wcześnie nie wysłać.Patryk122 napisał:to jak to jest z tym wnioskiem, można w końcu go złożyć tak jak w moim wypadku 2,5 tygodnia wcześniej?
bo jeśli tak to póki co jestem w domu to bym go złożył
Piechu_88 napisał:mi 17.08 mijała połowa wyroku,15.07 wysyłałem do sądu papiery.Wszystko kwestia ile mają spraw w sądzie.Mi dowiadywała się prawniczka jak jest z terminami,żeby za wcześnie nie wysłać.
Nie pytam tylko odpowiadam na pytania innych,prawnik ogarniał mi tylko pismo do sąduAttex napisał:jak masz prawniczkę to po co się pytasz na forum?
Piechu_88 napisał:mi 17.08 mijała połowa wyroku,15.07 wysyłałem do sądu papiery.Wszystko kwestia ile mają spraw w sądzie.Mi dowiadywała się prawniczka jak jest z terminami,żeby za wcześnie nie wysłać.
Piechu_88 napisał:A z innej beczki,jest ktoś na forum kto zdawał egzamin na pj po zmianie przepisów? Jak wygląda ten egzamin kontrolny do którego można podejsc tylko raz?
Raschey napisał:Właśnie dostałem zgodę, ile czasu trzeba czekać na uprawomocnienie ? Po 7 dniach chyba mogę iść po odpis prawomocnego wyroku.Sędzina mi powiedziała, że dwa-trzy tygodnie będę czekał zanim do WK wyślą.
Chciałem zanieść do WK i zapisać się na egzamin jak najszybciej.