D
damian xxx
Stały bywalec
- Odpowiedzi
- 3 898
Równie dobrze może to być nakaz z Sądu w innym mieście niż mieszka dłużnik.
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
też tak może być, wtedy dowiemy się od komornika który zawiadomi nas o wszczęciu postępowania egzekucyjnego gdzie wszelkie dane zostaną ujawnione (sygn akt jak i sąd) co doprowadzi nas do takiej czynności na swoim koncie na portalu informacyjnym jakim jest Utwórz konto w Portalu Informacyjnym innej apelacji co będzie przesłanką do dalszego poszukiwania spraw z udziałem pytającego.damian xxx napisał:Równie dobrze może to być nakaz z Sądu w innym mieście niż mieszka dłużnik.
Giełda długów jest po to, by móc legalnie w internecie opublikować dłużnika. Nikt tam niczego nie kupuje (poza naprawdę sporadycznymi przypadkami do potrącenia należności), a już na pewno nie FWdamian xxx napisał:Istnieje również giełda długów .
Przecież FW muszą gdzieś kupować .
Agull napisał:Jak pytałem czy maja jakikolwiek nakaz to odpowiedzieli, że nie mają takich informacji.
Cesji nie widziałem, na pewno