Aplikacja komornicza 2010

• Autor wątku Autor wątku Łokitoki
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
Status
Ten wątek został zamknięty.
zaraz komo sie odezwie zapewne to sie dowiem:) p.s. mozna skladac zasiwadczenie o ukonczeniu studiow jezeli sie nie posiada jeszcze dyplomu informacja pewne!:)

spytam zaczepnie...czy to wszystko jest naprawdę aż tak skomplikowane?
Oczom nie wierzę.

Wpisujecie miasto gdzie będziecie zdawać. W przypadku Katowic- Kraków, a w przypadku Rzeszowa- bodajże Warszawa.

Qrteczka, naprawdę tak trudno wykazać minimum inicjatywy i poszukać trochę na wątku (szczególnie, że miejsce podałam już prawie na tacy) zamiast tłuc kolejne posty?

Drodzy młodsi Koledzy i Koleżanki, wybieracie sobie dość trudny zawód, w którym bez odpowiedniej dozy operatywności nie dacie sobie rady....

boze prosze was dla swietego spokoju mozna sie zapytac w szczegolnosci ze pytalem tylko i wylacznie w celu potwierdzenia a tak w ogole przeciez w naszym temacie zainteresowanie jest dosc znikomu w porownaniu do innych aplikacji wiec tym bardziej nie rozumiem dlaczego sie czepiacie przeciez nikt nie zaklada nowych tematow i nie robi na forum burdelu;)

witam!

Pytanie do Kolegów i Koleżanek ze śląska i małopolski. Gdzie robiliście badania psychologiczne i jaką przychodnię polecacie. Interesuje mnie rejon śląska, ew. Kraków i Łódź. Nie miałem jak dotąd czasu na załatwienie tej sprawy a okazuje się że prawie wszyscy psychologowie na urlopach są.

Co do terminu 5 sierpnia, to rozumiem że de facto do tego terminu wystarczy złożyć zgłoszenie, później je uzupełniając po wezwaniu, czyli 26 sierpnia jest tak naprawdę ostatecznym terminem na złożenie wszystkich dokumentów.

Pozdrawiam serdecznie,
Adam

Może dlatego, że z przerażeniem patrzymy w co niektórzy z Was się pakują?

Do tego zawodu naprawdę trzeba mieć pewne predyspozycje (że o znajomości podstawowych zasad interpunkcji i ortografii nie wspomnę), bez nich to będa tylko stracone lata i pieniądze.

Witam. Jestem spod Olsztyna (woj. warmińsko - mazurskie), gdzie mam złożyć dokumenty na egzamin - czy są jakieś reguły wyboru właściwości czy tam gdzie chcę ?? Z góry dziękuję za odpowiedź.

Badania psychologiczne możesz zrobić w Katowicach na ul.Teatralne 8. Pani psycholog przyjmuje codziennie od godziny 9 do 15. Koszt to 150 zł. Kolego tu masz informację o okręgach:Komunikaty - Rada Izby Komorniczej w Poznaniu. Lokata z całym szacunkiem ale nie każdy przestrzega zasad interpunkcji pisząc w internecie. Mógłbyś sobie darować takie uszczypliwe komentarze. Rozumiem rzecz jasna, że ty jesteś prawnikiem wybitnym, któremu wolno obrażać mniej doświadczonych kolegów? Tak w ogóle wydawało mi sie, że osobie wykształconej nie wypada zwarać uwagi, że ktoś jest od niej mniej inteligentny nie sądzisz?

warloard napisał:
Lokata z całym szacunkiem ale nie każdy przestrzega zasad interpunkcji pisząc w internecie. Mógłbyś sobie darować takie uszczypliwe komentarze. Rozumiem rzecz jasna, że ty jesteś prawnikiem wybitnym, któremu wolno obrażać mniej doświadczonych kolegów? Tak w ogóle wydawało mi sie, że osobie wykształconej nie wypada zwarać uwagi, że ktoś jest od niej mniej inteligentny nie sądzisz?
Na tym forum panuje zasada, że każdy.
Jeżeli już, to "mogłabyś", jestem kobietą, co łatwo poznać, po tym małym, różowym znaczku przy moim niku.
Ależ ja tylko ostrzegam, a na sposób interpretacji i odczucia czytających nie mam wpływu.
Słowem nie wspomniałam o inteligencji, ale...

damien87 napisał:
Witam. Jestem spod Olsztyna (woj. warmińsko - mazurskie), gdzie mam złożyć dokumenty na egzamin - czy są jakieś reguły wyboru właściwości czy tam gdzie chcę ?? Z góry dziękuję za odpowiedź.
Normalnie wszystko mi już opadło (z trzeciorzędowymi cechami płciowymi włącznie)...

Bartata napisał:
@lokata wychodzimy:cool:
Masz rację, chyba nic tu po nas

Ostatnia edycja:
lokata napisał:
Normalnie wszystko mi już opadło (z trzeciorzędowymi cechami płciowymi włącznie)...

Masz rację, chyba nic tu po nas

Tytuł eksperta na tym forum zdobyłeś dzięki takim wypowiedziom? Godne podziwu.:cool:

Najwyraźniej tak, zespół forum wysoko sobie ceni moje poczucie humoru :lol:

Przepraszam, nie wiedziałem, że na tym forum panują tak rygorystyczne zasady. Co do znaczka, wybacz w porywie złości go nie zauważyłem.:D

Ostatnia edycja:
@warloard , A lekarza medycyny pracy to gdzie szukać i co ma on napisać w tym zaświadczeniu. Kolega z łodzi na polecenie lekarza medycyny pracy musiał jeszcze do psychiatry i okulisty się udać.

lokata napisał:
Jeżeli już, to "mogłabyś", jestem kobietą, co łatwo poznać, po tym małym, różowym znaczku przy moim niku.

W takim razie czepiając się również, napiszę, że powinno być "nicku" ;-)

Lekarz powinien Ci napisać, że jestes zdolny do wykonywania zawodu komornika. Ja byłem u lekarza z zakładu pracy mojego ojca. W sumie on sam nie wiedział jak to zrobić, ponieważ nie jestem nigdzie zatrudniony, dlatego napisał mi to na zwykłej kartce w kartkę, do tego dołożył dwie pieczątki i tyle.

W przypadku Rzeszowa Warszawa? Chyba raczej Kraków.
przystąpieniu do egzaminu konkursowego na aplikację komorniczą należy złożyć w siedzibie właściwej komisji egzaminacyjnej, które mieszczą się w siedzibach rad izb komorniczych w:

Krakowie, ul. Francesco Nullo 8/3, kod 31-543, obejmującej obszar właściwości izb komorniczych w Krakowie, Katowicach oraz Rzeszowie
Poznaniu, ul. Głęboka 4, kod 61-553, obejmującej obszar właściwości izb komorniczych w Poznaniu, we Wrocławiu, w Gdańsku oraz Szczecinie
Warszawie, Al.Jerozolimskie 133/62, kod 02-304, obejmującej obszar właściwości izb komorniczych w Warszawie, Łodzi, Lublinie oraz Białymstoku

Status
Ten wątek został zamknięty.
Powrót