K
kraik
Użytkownik
- Odpowiedzi
- 91
mam ten sam problem, tyle, że ja z Rzeszowa ;-)
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Na tym forum panuje zasada, że każdy.warloard napisał:Lokata z całym szacunkiem ale nie każdy przestrzega zasad interpunkcji pisząc w internecie. Mógłbyś sobie darować takie uszczypliwe komentarze. Rozumiem rzecz jasna, że ty jesteś prawnikiem wybitnym, któremu wolno obrażać mniej doświadczonych kolegów? Tak w ogóle wydawało mi sie, że osobie wykształconej nie wypada zwarać uwagi, że ktoś jest od niej mniej inteligentny nie sądzisz?
Normalnie wszystko mi już opadło (z trzeciorzędowymi cechami płciowymi włącznie)...damien87 napisał:Witam. Jestem spod Olsztyna (woj. warmińsko - mazurskie), gdzie mam złożyć dokumenty na egzamin - czy są jakieś reguły wyboru właściwości czy tam gdzie chcę ?? Z góry dziękuję za odpowiedź.
Masz rację, chyba nic tu po nasBartata napisał:@lokata wychodzimy![]()
lokata napisał:Normalnie wszystko mi już opadło (z trzeciorzędowymi cechami płciowymi włącznie)...
Masz rację, chyba nic tu po nas
lokata napisał:Jeżeli już, to "mogłabyś", jestem kobietą, co łatwo poznać, po tym małym, różowym znaczku przy moim niku.