A
adik86
Użytkownik
- Odpowiedzi
- 105
wydaje mi się że to ówczesny mit, a teraz już przeszłośc
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Cognito napisał:Witam, nie wydaje mi się żeby komornicy w przyszłym czy jakimkolwiek innym roku stwierdzili nagle że ich sytuacja jest znakomita i zachęcali nowych do wejścia w ten zawód. Sądzę że tendencja będzie zmierzać raczej do patologii notariatu. Chciałem się dowiedzieć czy orientujecie się w tendecji do nie zatrudniania osób które pracują w kancelariach komorniczych po zdaniu egzaminu konkursowego. Jest to dla mnie temat zagadkowy a spotykam się z nim na każdym kroku ( mnie również ta sytuacja dotyczy) nie znalazłem jeszcze patrona i sądzę że skończy się to wnioskiem o wyznaczenie. Dzwoniac czy chodzac po kolejnych kancelariach uslyszalem w kilku ze aplikantow nie chca i ze pracownicy owych kancelarii również wybierają się na tą aplikację i jeżeli się zdecydują to już nie zostaną przyjęci w macieżystych kancelariach jako aplikanci. Nie za bardzo łapię o co w tym chodzi.