W
WDR
Nowy użytkownik
- Odpowiedzi
- 20
nie ma już wywiadów środowiskowych
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
tyle ile da komornik :razz:Anna Ww. napisał:Ile zarabiają aplikanci w Warszawie i okolicach ?
lokata napisał:ewelamalinka i Cognito
Marne zarobki (na ten temat już się tu wypowiadałam), wredne środowisko (kwestia gustu i nastawienia, ale wskażcie mi inne środowisko prawnicze, w którym jest inaczej ;-) ) trudny egzamin (a przepraszam czego się spodziewaliście? Popołudniowej herbatki u cioci?), nadużycia (?!)... Dramat!!! A może, po prostu, witajcie w dorosłym życiu?
Ja, z przyczyn oczywistych, nie mam żadnego interesu w tym aby namawiać Was do dalszego podążania akurat tą ścieżką kariery, ale nie wiem jak Wam, lecz mi nikt nigdy nie obiecywał, że moje życie będzie zawsze usłane płatkami róż... ;-)
lokata napisał:ewelamalinka i Cognito
Marne zarobki (na ten temat już się tu wypowiadałam),
lokata napisał:wredne środowisko (kwestia gustu i nastawienia, ale wskażcie mi inne środowisko prawnicze, w którym jest inaczej ;-) )
lokata napisał:trudny egzamin (a przepraszam czego się spodziewaliście? Popołudniowej herbatki u cioci?), nadużycia (?!)... Dramat!!! A może, po prostu, witajcie w dorosłym życiu?
lokata napisał:mi nikt nigdy nie obiecywał, że moje życie będzie zawsze usłane płatkami róż... ;-)
lokata napisał:Ciekawe dlaczego miałam, graniczące z pewnością, przekonanie, że kolega Surehand, prędziej czy później, ale i w tym temacie będzie musiał choć chwilkę pobrylować :evil:
No tak, ale 514 postów nabitych tylko i wyłącznie na "Forum Młodych Prawników" zobowiązuje...
A nie myślał kiedyś kolega, że może czas wreszcie dorosnąć i wychylić nosek poza bezpieczny brodzik FNP i wypłynąć, ze swoją erudycją, na szerokie wody Forum? ;-)
I wszystko jasne.Surehand napisał:Co do aktywności na forum, nie widzę potrzeby dzielenia się na forum moją wiedzą prawniczą.
Przede wszystkim jednak zdaje mi się, że raczej wszyscy byśmy chcieli, by nasze usługi stały się bardziej powszechne, a zjawisko poradnictwa internetowego w tym kierunku nas nie prowadzi.
michupocichu napisał:I wszystko jasne.
Pomarudzić i owszem ale pomóc i poradzić to nie.
Przynajmniej szczerze.