Aplikacja komornicza cz. II

• Autor wątku Autor wątku Master Piernik
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
Status
Ten wątek został zamknięty.
CZy możesz sprawdzić jeszcze dla pewności nr 153.

Z góry wielkie dzięki

powtarzam prośbę kolegi, jeżeli ktoś był na miejscu w izbie w krakowie i zrobił zdjęcie listy niech wrzuci je na forum lub da jakiegoś linka, z góry dzięki

Drogi @Sebastian1985, gdybyś był tak uprzejmy i wysłał te zdjęcia na maila kb385@interia.pl, byłabym bardzo wdzięczna :) bo faktycznie ciężko odczytać^^

Proszę Sebastiana męczyć przez PW, a nie zaśmiecać wątek.

To w Krakowie wszyscy się pojawili, w Warszawie to 16 osób zabrakło.

Mam dwa pytania do ludzi zorientowanych w temacie:
1. czy wniosek o wpis należy złożyć najpóźniej do 30 listopada?
2. czy dokumenty, które składałem wraz z wnioskiem o dopuszczenie do egzaminu na aplikację, będę musiał składać ponownie wraz z wnioskiem o wpis na listę aplikantów? Dodam, że chodzi o izbę krakowską, gdzie siedziba komisji egzaminacyjnej jest tożsama z siedzibą rady izby.

Gratuluję szczęśliwcom i życzę upartości w dążeniu do celu tym którym się nie powiodło.

Teraz czeka wasz być może trudniejsze zadanie-znalezienie patrona ;) uważajcie na hurtownię wyrobników :)

Czy jest tu ktoś, kto odbywa/odbywał aplikację w Białymstoku? Prosiłbym o kontakt na PW.

czy ktoś z was wie ile godzin trwają zajęcia ktore zaczynamy od stycznia? chodzi mi o liczbe godzin w dniu

Aniteczka, dlaczego niby miałoby to być do 30 listopada?

z reguły (w 90%) wpis na listę trzeba złożyć do końca listopada. tak wynika z praktyki z poprzednich lat (sprawdzałem komunikaty na stronach) w sumie nie wiem czy ktoś próbował wpisać się składając w terminie późniejszym i czy jest to możliwe...
Bielas23 zdałeś?

Na stronie izby katowickiej pisze, że wnioski trzeba składać do 31 października. Znowu trzeba składać zaświadczenie o niekaralności... Nie wiem czemu nie mogą przekazać z Krakowa złożonego we wniosku o dopuszczeniu do egzaminu? Ja zdałem - 136 :)

Gratulacje!!!
tak 131, chociaż po wyjściu panikowałem...

widziałem to na stronie izby katowickiej i mnie zdziwiło. W sumie tam nie zaglądałem to nie wiem czy zmieli w tym roku czy zawsze tam było. Sprawdzałem Gdańsk, Poznań, Wrocław, Szczecin to tam zawsze było do 24 listopada/końca listopada

Ja też miałem lekkiego stresa, a dziś jak Sebastian wrzucał kolejne listy to serce waliło mi jak młot. Na szczęście się udało a i wynik całkiem przyjemny :)

Status
Ten wątek został zamknięty.
Powrót