D
Dant
Nowy użytkownik
- Odpowiedzi
- 18
kom86 napisał:U nas już zaczyna się zawalanie skrzynki mailowej przez zdesperowanych kandydatów na aplikantów z całej Polski. Nie wiem jak oni sobie wyobrażają za pensję aplikanta utrzymać się samodzielnie w mieście oddalonym od domu rodzinnego o kilkaset kilometrów. Być może mają nieco zaburzone wyobrażenie o sytuacji na rynku. Ale kto czekał na ostatnią chwilę ze znalezieniem patrona- sam sobie winien. Uczciwie ostrzegaliśmy, ale wtedy mało kto chciał słuchać- no i jest pasztet.
Zobaczymy ile osób zostanie bez patrona w nadchodzącym roku , bo wydaję mi się że to Ty masz zaburzone wyobrażenie o sytuacji na rynku. Z tym głoszeniem że (zresztą jak co chwila w tym temacie) z patronatami będzie pasztet zaczekaj waść trochę. Jeden user ma problem, a reszta to wypowiedzi obecnie zatrudnionych jak to w kancelariach ich przełożonych jest bombardowanie CV. A że z całej Polski? Jak straszyliście, to się nie dziw.
jestem bardzo ciekaw, czy za 2 miesiące zobaczę tu wypowiedź kom86 "mialem racjeee z patronami !!1!!!11 " choć patrząc na charakterek, nawet w pomyślnym wypadku, że wszyscy znajdą patrona, użytkownik będzie pisał dalej typu "i teraz robią za 1600 br" albo "i tak po aplikacji czeka kasa w biedrze".
Ogólnie: użytkownika kom86 w pełni zastąpiłby na tym forum bot o 3 skryptach.