Aplikacja komornicza cz. II

• Autor wątku Autor wątku Master Piernik
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
Status
Ten wątek został zamknięty.
AAAAA sory, przecież na kartce jest nasze imię i nazwisko, i imiona rodziców więc nie ma szans, żeby źle wpisali. Zwracam honor, andro sorry.

Członek komisji wręczył potwierdzenie nie do tych rąk co trzeba ... raczej nie będzie problemu , może tylko w przypadku zgubienia arkusza ale w tym przypadku i tak było by po zawodach :)

A można gdzies zobaczyc tegoroczne pytania?? Są juz moze w necie?

czy ktoś wybiera się pod izbe do Krakowa sprawdzić czy są może wywieszone wyniki?:)

jak dla mnie trudny i zaskakujący
mimo to liczę mocno, że dobiję do 100...
wyniki do 23:00 (Poznań)

Rok temu też jakoś do 23.00 były wyniki. Bardzo dobrze wspominam Poznań z tamtej nocy. Życzę wszystkim powodzenia!

Co do poziomu trudności testu nie będę się wypowiadać, bo moim zdaniem nie jesteśmy w stanie spojrzeć na to obiektywnie. Każdy przygotowywał się na swój sposób i dla niego jedne partie materiału są miła i przyjemne, dla innych nie. Test prosty to tak naprawdę taki, w którym zna się odpowiedzi na zadane pytania.

Ja jestem zbulwersowana poziomem przeprowadzenia egzaminu w Krakowie. Zapłaciłam kupę kasy za to, że w rzędzie przede mną w najlepsze trwały dyskusje i wymiany odpowiedzi (co dla mnie jest dziwne- skąd mam przecież wiedzieć, że osoba siedząca obok mnie jest solidnie przygotowana i zna odpowiedzi, albo że zechce podać mi te prawidłowe!), za mną siedziała natomiast osoba, która jakby mogła to wskoczyłaby mi na plecy. Żal, żenada i szkoda, że nikt z komisji nawet nie zareagował na "szmer", który nieustannie było słychać w auli...

Mam nadzieję, że przynajmniej buły smakowały :/

Gdańsk i Poznań już wiedzą :) Zdawalność wysoka ;) Gratulacje dla wszystkich szczęśliwców, którzy już mają stres za sobą ;)

zdawałem też w krakowie i po 13 to co działo się w auli było ponizej poziomu, a mnie zwyczajnie przeszkadzało. Gdzie się odwróciłem to ktoś ściągał, zaglądał nie do swojego testu, a panowie z komisji w dosyć licznym gronie niewzruszeni.Ciekawe czy ktoś zastanowił się,że tam mogą być kamery.. Wydaje mi się, że ściąganie to już nie ten etap. część z tych osób po roku aplikacji bez żadnego kolokwium/egzaminu dostanie dosyć szerokie uprawnienia i raczej nie będzie od kogo ściągać.
a tymczasem czekamy na wyniki :)

w poznaniu paru szczęśliwców ze 100 pkt i paru pechowców 99,98..

Ostatnią edycję dokonał moderator:
Sądząc po tym, co powiedział Przewodniczący komisji, to Kraków chyba dzisiaj wyników się nie doczeka... Komisja zostawiła sobie do dyspozycji czas aż do poniedziałku... No ale zobaczymy, trzeba wierzyć, że się uda :)

Pisałem egzamin w Krakowie .
Oddałem pracę pod koniec czasu przeznaczonego na egzamin.
Szmery owszem słyszałem ale ok 11 godz. jak podano iż zamiast 90 pkt należy uzyskać 100 pkt- nie każdy o tym wiedział
Na początku egzaminu komisja chodziła między ławkami i to wystarczyło ,żeby każdy patrzył tylko do swojej kartki z obawy przed wyrzuceniem z sali.
Wprawdzie Ci co oddawali prace wcześniej robili trochę szmeru przy wyjściu -ale bez przesady ,żeby przeszkadzało to w pisaniu egzaminu
Ściągania i gadania nie zaobserwowałem
Wyniki mają być podane do wiadomości w poniedziałek ale możliwe ,że już w niedzielę wywieszą..
Życzę powodzenia wszystkim zdającym w Krakowie

Status
Ten wątek został zamknięty.
Powrót