B
Brygada_Remontowa
Użytkownik
- Odpowiedzi
- 92
Popracujcie troszke w terenie to zrozumiecie 
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Chyba, że ma czarny pas w sztukach walkiJednak uwazam, ze samotna kobieta w terenie to nic dobrego.
oficer wyższy napisał:Z psychologicznego punktu widzenia łatwiej jest mężczyżnie przekonać innego mężczyznę ,że utrudnianie w czynnościach będzie daremne .
Dorosły, rasowy pies może mieć znaczną wartość, dużo większą od szczeniaka. Jest tylko jeden warunek, musi mieć uprawnienia hodowlane.kom86 napisał:Przecież oczywistym było, że on tego psa nie sprzeda, bo kto kupi kilkuletniego psa.
lokata napisał:I mała korekta
Dorosły, rasowy pies może mieć znaczną wartość, dużo większą od szczeniaka. Jest tylko jeden warunek, musi mieć uprawnienia hodowlane.
kasiaczekbp napisał:Po pierwsze moja wypowiedź nie dotyczyła tego czy i co robię, gdzie pracuję oraz innych podobnych rzeczy, bo to tylko i wyłącznie moja prywatna sprawa. Ujęcie było czysto kodeksowe, ponieważ właśnie na podstawie przepisów prawa działają organy egzekucyjne. Wypowiedź dotyczyła tego co napisał "brygada remontowa" odnośnie wynoszenia ruchomości należących do dłużnika. Właśnie na kwestii dotyczącej zajęcia ruchomości i ujawnienia zajęcia chciałam się skupić, przytaczając owe przepisy k.p.c.
Należy pamiętać, że forum powinno służyć przede wszystkim do rzeczowej dyskusji na ciekawe tematy, na odpowiedziach popartych przepisami prawa, a nie na docinaniu sobie na wzajem i mówieniu kto się nadaje bądź nie nadaje to takiej a nie innej pracy.
Jeśli chodzi o język wypowiedzi, to logiczną rzeczą jest, że mogę się nim spokojnie posługiwać na forum, bo jak mniemam wszyscy doskonale wiedzą o co chodzi. Forum nie jest "pracą w terenie"- pragnę podkreślić jeszcze raz.
rewt napisał:Bardzo fajny post. Przeczytałem już trzy razy, ale nie jestem w stanie zrozumieć o co chodziło, szczególnie w kontekście wcześniejszych pytań.
Może lepiej pójdę już spać.