M
meg123
Nowy użytkownik
- Odpowiedzi
- 1
czy aplikant KSSIP moze przystapic do zawodowego egzaminu radcowskiego,po odbytej aplikacji oczywiscie, wie ktoś może?
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
meg123 napisał:czy aplikant KSSIP moze przystapic do zawodowego egzaminu radcowskiego,po odbytej aplikacji oczywiscie, wie ktoś może?
Gruuuuuba napisał:hej
czy możecie mi powiedzieć jak wygląda kwestia godzin pracy w krakowskiej prokuraturze ? ile dziennie i czy codziennie trzeba być?
I kwestia dni wolnych - czy można wziąć jakieś wolne ( nie mówię o zwolnieniu ) - jeśli tak, czy jest to jakoś liczbowo ograniczone ?
Dziękuję za wszystkie odpowiedzi![]()
Iversen_88 napisał:Mnie ciekawi tylko jak to będzie z ze zjazdami. Bo jeśli aplikant ma dostawać do rąsi jakieś 2.200 zł i z tego musi jakieś kilkaset wydać na podróż do Krakowa, nocleg oraz na żarcie, to mnie ciekawi, czy ma on płacić z własnej kieszeni czy będzie traktowany jak pracownik "w delegacji" i dostanie zwrot.