Wygląda na to, że mamy w tym roku mnóstwo osób z Krakowa. Ja jestem pod koniec listy przyjętych (teraz po przetasowaniach chyba 191?) i też dostałam potwierdzenie rezerwacji. Dziwi mnie tylko, że potwierdzili rezerwację jedynie na pierwszy zjazd, a nie od razu na wszystkie, skoro wnioski o przydział na całą aplikację można było składać do piątku.
Co do programów, to ja mam doświadczenie z Lexem i z Legalisem i zdecydowanie wolę Lexa. Pomijając osobiste preferencje odnośnie interfejsu, to po kontakcie z niektórymi publikacjami Becka (np. żółta seria do prawa międzynarodowego prywatnego, czy repetytorium z KPK) nie ufam temu wydawnictwu

Za to Woltersowi póki co nie mam nic do zarzucenia. Inna kwestia, że najpopularniejsze komentarze są z Becka.
Ja chyba się zdecyduję, chociaż ciężko wydać tyle kasy. Z drugiej strony nie chciałabym wozić wielkich i ciężkich książek ze sobą. Zastanawiam się tylko, że wziąć wersję rozszerzoną o czasopisma, czy nie. Na pewno wolałabym wersję z loginem, ta na płycie obciąża system.
ladyangel - na ten, z którego wysyłałam wniosek.