Aplikacja radcowska cz. II

• Autor wątku Autor wątku LeszsekS
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
Czy jest ktoś tutaj po aplikacji radcowskiej OIRP Kraków?;) i mógłby udzielić kilku informacji na privie odnośnie jej przebiegu. Dzięki za pomoc

Czy biorąc urlop dziekański w kwietniu I roku aplikacji radcowskiej od lipca mogę zastępować radców prawnych przed sądami?

Cześć,

czy patronem na aplikacji radcowskiej może być radca prawny, który przebywa na urlopie macierzyńskim?

Cześć, czy jest ktoś na aplikacji radcowskiej w Lublinie? Czy mógłby ktoś powiedzieć coś o rozkładzie jazdy zajęć (w jakich godzinach mniej więcej zajęcia układają, czy też podać taki plan zajęć)?

Witam
Czy dostaliście już list polecony od komisji kwalifikacyjnej w sprawie terminu aplikacji radcowskiej/ adwokackiej? Zostało 16 dni do egzaminu a powinien być wysłany na co najmniej 14 dni przed egzaminem. Martwi mnie to bo nie wiem czy się zakwalifikowałem.
Pozdrawiam

No właśnie jeszcze nie. Luke01 coś zmieniło się u Ciebie?

Czy jest tutaj osoba, która korzystała z kursu Becka? Proszę o wiadomość priv jeśli tak

Czy może mi ktoś wytłumaczyć jak to jest z szukaniem patrona na aplikacji radcowskiej? Czy jak znajdę sobie prawnika na patrona to rada to uwzględni?

Powrót