Aplikacja radcowska

• Autor wątku Autor wątku Bartata
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
Status
Ten wątek został zamknięty.
No właśnie. Mi powiedziano w Izbie, że plan będzie dopiero pod koniec grudnia. Pani się zdziwiła, miałam informację odnośnie 15 grudnia.

Dzięki za wyjaśnienie sprawy. Cóż, w takim razie przyjdzie nam jeszcze poczekać w niepewności, choć utrudnia to nieco planowanie terminarza.

Fakt, ja też wolałabym wiedzieć więcej żeby móc uprzedzić pracodawcę, może dowiemy się czegoś więcej podczas ślubowania.

Ach, z jakim rozczuleniem patrzę na Wasze nadzieje :)
Może się okazać, że w Warszawie w styczniu będzie plan na styczeń, a ostateczny (w tym wakacje) dostaniecie w maju. Aha, a terminy egzaminów w czerwcu. Bez terminów poprawkowych, bo te będą jakoś tak w sierpniu. A terminy dla zwolnień na bieżąco czyli wrzesień, październik, listopad...

Oby nie :)

Ostatnia edycja:
ja się nawet nie łudziłam, że będzie inaczej stąd mój telefon do Izby i zdziwienie, że ktoś wspomniał o 15 grudnia ;):confused:

Wrocław podał info dot. rozpoczecia aplikacji.
Mam zajęcia we wtorki po południu - super :/

Dzwonilam w tej sprawie do oirp.
Mogę się co najwyżej z kimś zamienić. Tylko gdzie ja znajdę chętnego skoro znam moze ze 2 osoby z aplikacji...

Zawsze możesz podejść na zajęcia poranne i zapytać się wszystkich czy ktoś nie chce przepisać się do grupy wieczornej

Sheshe dasz ogłoszenia na forum/fb/tutaj swojej grupie.

OIRP Warszawa - może założymy profil na FB naszego roku? Ktoś byłby zainteresowany i wie, jak to się majstruje?

założyłam tą grupę, niech ktoś sprawdzi proszę, czy się wyświetla w wyszukiwarce na fb nazwa grupy: Aplikacja Radcowska OIRP Warszawa 2013-2015. I proszę o zgłaszanie swoich kandydatur na administratorów :)

Ostatnia edycja:
czy ktoś dostał jakieś informacje z oirp Rzeszów w sprawie ślubowania i zajęć?

Działa, zostałam przyjęta do grupy ;) teraz trzeba zrobić jakąś promocję żeby wszyscy się zapisali ;)

liczmy na to,że jednak ktoś czyta to forum :) i zawsze ktoś jednak ma znajomych co też są na aplikacji i może zasugerować. dziwi mnie tylko,że inne grupy wyskakują na fb a ta się nie pojawia...

lucypeer napisał:
jest w końcu odzew z torunia ... w piątek ślubowanie :)

czesc Lucypeer,
planuje sie przenieść do oirp w Toruniu, czy moge liczyć na jakies informacje odnośnie planu zajęć pierwszego roku ilości egazminów i formy??
pozdr
Dobra

Status
Ten wątek został zamknięty.
Powrót