P
Pan Puchacz
Użytkownik
- Odpowiedzi
- 80
Poszukuję kogoś kto chciałby zamienić się na grupy. Zostałem przypisany do grupy D1 (środa popołudnie) natomiast bardziej odpowiadają mi zajęcia poranne.
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
aga010 napisał:W pdf-ie z planem jest podane miejsce zajęć - dla grupy A2 - Pawia, sala 305.
Czy ktoś mógłby napisać w jakich godzinach odbywają się zajęcia popołudniowe??
Vanquish napisał:Hmm... dziwne ale u siebie w pdf nie widzę tego miejsca... ech ta organizacja ...
aga010 napisał:U mnie jest nad tabelką z planem: "dzień zajęć - środa (Pawia, sala 305)"
erjeden napisał:Witam
Grupa E2 także nie ma wskazanego miejsca prowadzenia zajęć.
mateusz67 napisał:nie tylko nie ma wskazanego miejsca, ale w pdf-ie jest konfuzja - dzień zajęć ŚRODA, co jest niezgodne z treścią wiadomości ze strony BOA, nie wspominając, że przez chwilę w extranecie był plik excelowski i wszystkie grupy oprócz e2 mają rozpisany plan na cały rok, a grupa e2 na 3 pierwsze spotkania...jakby ktoś wyjaśnił te sprawy to prośba o podrzucenie informacji na forum![]()
marta_pok napisał:Witam!
Zamienię grupę C2 - środa popołudniowa, na dowolną grupę środową przedpołudniową. Proszę o kontakt: 509-199-731 lub e-mail: marta_21@onet.eu
aga010 napisał:W jakich godzinach są zajęcia popołudniowe?