Aplikacja radcowska

• Autor wątku Autor wątku Bartata
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
Status
Ten wątek został zamknięty.
mnie bardziej ciekawi kiedy podadza wysokosc oplaty za aplikacje i termin jej uiszczenia...

lukas63 napisał:
Wszystko jest podane w odpowiednim rozporządzeniu - 4200zł

Nie wszystko, bo np OIRP Warszawa pobiera opłatę w 2 ratach, a w związku ze zmianą rozporządzenia niewiadomo ile obecnie wynoszą te raty i do kiedy nalezy je zapłacić.

Mam pytanie :) gdzie odbywają się pierwsze zajęcia dla grupy sobotniej w OIRP Warszawa? :) jak ktoś ma taką informację, byłbym wdzięczny za podzielenie sie nią :)

airmar napisał:
Mam pytanie :) gdzie odbywają się pierwsze zajęcia dla grupy sobotniej w OIRP Warszawa? :) jak ktoś ma taką informację, byłbym wdzięczny za podzielenie sie nią :)

już nieaktualne :)

Czy komuś rozpatrzono już wniosek o zmianę grupy (OIRP warszawa)? Jutro zaczynają się zajęcia więc dobrze by było :)

Mam takie nietypowe pytanie do osób z OIRP w Warszawie, które mają jutro zajęcia.
W extranecie napisano, że zajęcia są na Pawiej, sala 406. Tylko nie podano nr budynku :)
Nie jestem z Warszawy, szukałam w internecie, ale wszędzie jest napisane tylko "Pawia". Zna ktoś dokładny adres? Po przeanalizowaniu ulicy Pawiej na mapach google ;) domniemywam, że może chodzić o Wyższą Szkołę Finansów i Zarządzania. Mam rację? :)

Jest napisane w extranecie w wiadomościach:

"Zajęcia będą odbywać się we środy i soboty w WSFiZ przy ul. Pawiej 55 oraz przy ul. Żytniej 15."

Czy komuś zmienili już grupę ?

Złożyłem wniosek na zamianę z inną osobą więc teoretycznie powinna być to formalność. Wniosek złożony w poniedziałek o 8 rano, mam potwierdzenie że wpłynął. Telefonicznie w OIRP nic nie da się dowiedzieć, w extranecie nadal widnieje stara grupa.

Jakie masz potwierdzenie? Dostałeś maila zwrotnego, info telefonicznie?

Pan Puchacz napisał:
Czy komuś zmienili już grupę ?

Złożyłem wniosek na zamianę z inną osobą więc teoretycznie powinna być to formalność. Wniosek złożony w poniedziałek o 8 rano, mam potwierdzenie że wpłynął. Telefonicznie w OIRP nic nie da się dowiedzieć, w extranecie nadal widnieje stara grupa.

Ja mam prawie taką samą sytuację. Z tego co udało mi się dowiedzieć w BOA to tyle, że jest niewielka szansa że dzisiaj grupy się zmienią. Jeżeli nie, to jutro idziemy jeszcze do starych grup.

czy jest jeszcze jakas osoba, która zamienilaby sie na grupe sobotnia??ja jestem w popoludniowej D1(15.00-20.00), prosze o info pod nr 669 371 516

Witam.Chętnie zamienię się z grupy porannej A2 na popołudniową.Jeśli znalazłby się ktoś taki piszcie na prv.

Szukam osoby z grupy C1 (popołudniowa) która zamieni się na grupę D1 (również popołudniowa) lub też odwrotnie osoby z grupy D1 która zamieni się na grupę C1 (aplikacja radcowska Wa-wa).

Być może komuś z jakichś względów taka zamiana będzie odpowiadała, np. ma znajomych w jednej z tych grup.

mail: bdzilinski@gmail.com

Czy coś nowego wiadomo w sprawie dodatkowego terminu kolokwium i warunkowego wpisu na III rok?

No póki co nic nie wiadomo i nie miałabym już nadziei. W wielu izbach zaczęły się już zajęcia więc chyba musztarda po obiedzie

Status
Ten wątek został zamknięty.
Powrót