S
Stefcia
Użytkownik
- Odpowiedzi
- 44
jeśli 15 grudnia to powinni już to byli doręczyć, przecież to wszystko trzeba z uprzedzeniem, a nie tak wyskakiwac z tym
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
No to coś czuję niska zdawalność. Czyli korporacja zrobiła psikus Gosiewskiemu.Dzejza napisał:Pod tym linkiem jest dostępny program aplikacji.
trzy kolokwia 2 kazusy jeden ustny
Mając na uwadzę tegoroczny egzamin radcowski z prawa karnego mam bardzo duuuuże wątpliwości co do przejrzystości egzaminów kazusowych.Dzejza napisał:Ad. Ustny zależy jak będzie zorganizowany.
Ad. Kolokwia No tu może być bigos z przejrzystością oceny
Raz, że moge popsioczyć na to. Dwa, że jak będzie więcej takich co psioczą to może sie to zmienić, vide lex Gosiewski.Dzejza napisał:co możesz zrobić z tym że coś się Tobie nie podoba
szymono napisał:Raz, że moge popsioczyć na to. Dwa, że jak będzie więcej takich co psioczą to może sie to zmienić, vide lex Gosiewski.
A co ma do tego, że jestem na pierwszym roku?! Jakoś zasady egzaminu wstępnego sie zmieniły, o czym juz pisałem. Po skandalicznych wynikach w OIRP Katowice z kolokwium na pierwszym roku tez doszło do zmian w sposobie egzaminowania. WIęc nie jest prawdą, że nic się nie może zmienić. Wystarczy chciećromans_petitem napisał:Jesteś na pierwszym roku, jak mniemamNic nie może się zmienić, to rządzi się swoimi prawami, tak po prostu.
We wcześniejszych postach czytałem o konieczności odbywania praktyk w sądach i prokuraturach, czy w nowym programie - od 2013 r. - nie są one już obowiązkowe?
W trakcie I roku szkoleniowego praktyki obejmują również zajęcia praktyczne wynikające z porozumienia zawartego na podstawie
art. 32 ust. 3a ustawy o radcach prawnych.
szymono napisał:A co ma do tego, że jestem na pierwszym roku?! Jakoś zasady egzaminu wstępnego sie zmieniły, o czym juz pisałem. Po skandalicznych wynikach w OIRP Katowice z kolokwium na pierwszym roku tez doszło do zmian w sposobie egzaminowania. WIęc nie jest prawdą, że nic się nie może zmienić. Wystarczy chcieć