Areszt Śledczy w Piotrkowie Trybunalskim

• Autor wątku Autor wątku Ardenka
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
masakra :-) nawet w snach nie spodziewali się że ich córka baardzo dorosła nie dość że facet duzo młodszy to jeszcze w zk i co ludzie powiedzą. :-) tadam :-D

witam serdecznie!:) Drogie Panie i Panowie bardzo proszę o udzielenie mi informacji dotyczącej Aresztu Śledczego w Piotrkowie Trybunalskim? Moj narzeczony został kilka dni temu przewieziony z Bydgoszczy i niestety telefonicznie nikt nie chce udzielić mi żadnych informacji. Udzielenie informacji może odbyc się jedynie osobiście a ja niestety Noe jestem w stanie na dniach przybyć tam. Zaznaczam iż jestem jedyna osoba która ma prawo do uzyskiwania wszelkich informacji. Bardzo proszę o jakiekolwiek wskazówki. Z góry bardzo dziękuję!:)

Źle dobralam słowo, chodziło mi bardziej o informacje na temat aresztu. Jakie panują warunki, atmosfera, stosunek funkcjonariuszy do osadzonych itd. :) z góry dziękuję za odpowiedź:)

Wczoraj zamkneli mojego ukochanego i wyobrażałam sobie ze dzis zadzwoni a on sie nie odzywa mimo ze podalam mu jeszcze na komendzie karte i cala spakowana torbe z ubraniami z chemią i tytoniem i wszystko mi pan policjant wziął :D bylam taka szczęśliwa że zabrał cała tą torbe razem z nim do tego piotkowa. Ale juz tak bardzo za nim tęsknie ;( czemu on nie dzwoni? Nie wiem co sie dzieje :(:(

Nie dzwoni z tego względu, że Oni mają tam wyznaczone dni kiedy mogą dzwonić do osób bliskich. Spokojnie poradzi sobie :)
Kazdy z nich musi sobie tam radzić na swój sposób a poza tym pomagają sobie nawzajem :) Głowa do góry! :)

On w ogóle podobno leży na szpitalce bo jego brat bliźniak tez osadzony dzwonil i mnie sie pytal czy to prawda, ale jeden to juz R2 a moj pierwszy raz i dlatego sie tak stresuje :( to byl najgorszy dzien w moim życiu :( a najgorsze jest to że powinnam sie myślami chociaż do tego nastawić bo byl poszukiwany a mi się caly świat zawalił...:confused:

Niestety mimo świadomości, że przyjdzie dzień kiedy będzie musiał odpokutowac swoje winy, mamy cichą nadzieję, ze to zły sen i nasz partner nigdy nas nie opuści. Musisz byc silna i w tym momencie pamiętaj o swoim życiu i stawiaj siebie na pierwszym miejscu. Bądź wsparciem dla swojego partnera jednak nie zatracaj w tym wszystkim siebie. PIOTRKÓW to tylko groźnie brzmi jest tam do wytrzymania. Poza tym jest to areszt więc po sprawie zostanie przetransportowany do zakładu karnego.Odbywa karę poraz pierwszy więc pewnie dostanie typ zakładu polotwarty. Nie wiem za co był poszukiwany ale ratuje go to że jest pierwszy raz karany:) będzie dobrze:)

resocjalizacja90 napisał:
Odbywa karę poraz pierwszy więc pewnie dostanie typ zakładu polotwarty.

Absolutnie nie jest to zasadą. Jeśli będę względy za skierowaniem przestępcy do zk typu zamkniętego to zostanie tam skierowany niezależnie od ilości uprzednich pobytów.

Dziękuję bardzo za pomoc. Dziś zadzwonił w końcu i jestem bardzo szczeliwa z tego powodu. Ale najczęście nic mu nie jest i radzi sobie. Wolalabym zeby dalej go nie wywozili bo tutaj mam najblizej ale pojade do niego nawet na koniec świata:)

Proszę o jeszcze jedna podpowiedź. Jak robie e-paczke i listem wysylam listę produktów to na jaki adres mam wyslac? Normalnie sam Areszt Śledczy? Czy imie i nazwisko skazanego? Bo nie wiem.. :/ :rolleyes:

wlodarczykowa94 napisał:
Proszę o jeszcze jedna podpowiedź. Jak robie e-paczke i listem wysylam listę produktów to na jaki adres mam wyslac?

A zajrzałaś na stronę internetową jednostki? Przecież tam jest wyraźnie napisane ...

Przepisy co do wnoszenia telefonów, godzin odwiedzin i planów czasem się zmieniają i lepiej być na bieżąco. Zresztą wgl. prawo często się zmienia. Informują czasem na lokalnych gazetach internetowych. Ostatnio gdzieś czytałam o nowych regulacjach w areszcie w Piotrkowie gdzieś tu: Bieżące Informacje z Piotrkowa Trybunalskiego | Piotrkowski24

Czy jest tu ktoś kto coś podpowie odnośnie telewizora, chodzi mi o zarejestrowanie odbiornika.
Oczywiście chodzi mi o ten konkretnie AŚ

Powrót