Ja byłam na widzeniach u Mojego na Kurkowej i w Siedlcach i powiem ,ze na Kurkowej atmosfera widzen mnie zaskoczyła

-pozytywnie
Funia tylko nie przestrasz się jak bedą Cię prowadzić dworem przez pól zakladu , ja pierwszym razem byłam w szoku
Wchodzisz idziesz się zarejestrować dostajesz numerek i czekasz aż Cię wezwą -nie masz podanej konkretnej godziny więc musisz cierpliwie czekać aż Cię wysyłają
Idziesz dworem , pozniej przez kraty i schodami do góry na widzenie
Twój za pewne już tam będzie ,albo będziesz musiała poczekać na Niego
Nie denerwuj się tylko jeśli go nie będzie ,zajmij sobie miejsce i cierpliwie czekaj na pewno się zjawi
Ja na swoim pierwszym widzeniu czekałam na mojego jakieś 30 min -to było straszne ,ale w końcu się doczekałam
Funkcjonariusze są tam na prawde bardzo mili , uśmiechnięci i chętnir udzielają informacji , odp która jest godzina , jak kończy się widzenie podchodzą do stolika zwracają się na pan/ pani
Mój mówi ,ze zawsze się tak do nich odnoszą
Masz możliwość zrobienia zakupów ,ale pamiętaj ,że jeśli zapomnisz czekos skazanemu to pozniej nie możesz dokupić !!!!
Do stolika także możesz kupić coś i wspolnie zjeść , ja mojemu kupuje napój gazowany, banana, jakieś ciasto , serek wiejski i hot doga to wszystko czego nie ma tam na codzien
Nie zapomnij napisać jak wrażenia po widzeniu na Kurkowej