przeczytałam wszystkie odpowiedzi. od tych najstarszych do 2013. i zadam ponowne pytania aby mieć najaktualniejsze wiadomości

więc nie stresujcie się po raz którymś z kolei tym samym pytaniem.
1. co do widzeń zajmuję kolejkę idę i biorę kartkę, wypełniam i ją odnoszę czy z wypełnioną czekam w kolejce aby podać? (obecnie jest w Siedlcach i tam nie ma takich kolejek jak wyczytałam że tu są;/) ma może ktoś taką karteczkę i podzielił by się nią?
2. jak z pracą?
3. mój jedzie tam na terapie antynarkotykową. jak to miej więcej wygląda? ma szansę zostać tam na stałe?(terapia 6 miesięcy obecnie r1 tam ma mieć r2)
4. przeczytałam że można robić zakupy w kantynie które osadzony zabierze. w internecie widziałam do 200zł. co można zakupić?
5. jakie wymagania co do TV są w Kielcach? obecnie ma tv z wbudowanym DVD 19cali LED i pilot. w Siedlcach wyrazili na to zgodę. czajnik 1100 też przejdzie?
6. kiedy można nadać sprzęt? żywnościówka codziennie wyczytałam
8. da radę przedłużyć widzenie na dziecko? (na Rakowieckiej dostaliśmy na MOJEGO syna pół godziny dodatkowe w Siedlcach przedłużane widzenia tylko w nagrodę)
9. znajdują się tu widzenia bez dozorowe(wydzielone boksy czy sala gdzie są inni skazani też na takim widzeniu) czy intymne?
chyba wszystkie