R
rossalia
Nowy użytkownik
- Odpowiedzi
- 22
jak to wygląda z tym wysłanim kasy dla danej osoby. Czy jak wyślę na konto np 100zł to dostaje tą całą kwotę???
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
rossalia napisał:jak to wygląda z tym wysłanim kasy dla danej osoby. Czy jak wyślę na konto np 100zł to dostaje tą całą kwotę???
linaa napisał:kajeczka, a możesz mi powiedzieć jak to jest dokładnie,
linaa napisał:forg, przeczytałam ten wątek i właśnie tam wyczytałam o tych pieniądzach wysyłanych na monte, dlatego chciałam się upewnić, bo co ZK to inaczej.
linaa napisał:bo piszę tam o 4% itp, więc ciężko mi się połapać, zwłaszcza, że nie wiem ile dokładnie jest teraz średniego zarobku miesięcznego.
linaa napisał:i że co, że tyle mogą mu zabrać jak wpłacam 500 zł? Coś mi tu nie gra.
rossalia napisał:W przypadku którym jest ta dana osoba to wszystkie listy i paczki wiem, że ma zobaczyć prokurator. Jednak jak jade na widzenie to również obowiązuje mnie pokazanie Prokuratorowi wszystkich rzeczy np jak bym chciała dać tej danej osobie.
linaa napisał:jedyne co mozesz mu "dać" to kupić kawe lub coś do picia i może to zjeść przy stoliku jeśli będzie miał ochote. nic nie może wnieść na cele.