forg
Praktyk
- Odpowiedzi
- 20 516
marzalena69 napisał:W dalszym ciągu jest dużo karaluchów i nie tylko....
Skąd wiesz?
No i co to znaczy "nie tylko"?
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
marzalena69 napisał:W dalszym ciągu jest dużo karaluchów i nie tylko....
marzalena69 napisał:Telewizor możesz mieć jeśli otrzymasz zgodę Dyrektora ZK...
marzalena69 napisał:Jeśli chodzi o grupę nie odpowiem na to pytanie ,gdyż nie wiem za co jesteś skazany.
karinka-1 napisał:Ja, że tak powiem jadę na tym samym wózku. Wczoraj Panowie z Kryminalnego zjawili się w miejscu zameldowania mojego męża, twierdząc, że poszukują go za jak to sami stwierdzili "błachostkę" - potwierdzenie miejsca zamieszkania. Nie zastali go w domu, bo akurat mieliśmy sprawę do załatwienia, mąż miał się stawić na Kochanowskiego, tam też pojechaliśmy jak się okazało, został zatrzymany na podstawie nakazu doprowadzenia do aresztu (odwieszony wyrok 10mc, ubiegaliśmy się o karę w SDE), jakim cudem nie dostaliśmy żadnego listu, że ma się stawić?? I czy funkcjonariusz może tak ściemniać? Dodam jeszcze, że okazało się, że informacje o moim mężu, przekazuje jego byłej dziewczynie.
Co w takim przypadku można zdziałać?
Od dzisiaj przebywa w AŚ, dzwoniłam do wychowawcy, ale nie chciał udzielić mi żadnej informacji, nie wiem dlaczego. Ile czasu może potrwać, aż dostanie tą grupę? Brak jakichkolwiek informacji mnie dobija, wiem tyle, że jest w pawilonie A/3 a najbliższe widzenie w piątek.
forg napisał:Zasady dotyczące częstotliwości otrzymywania paczek są takie same we wszystkich więzieniach w Polsce. Zatem przeczytaj sobie temat dotyczący paczek. A kwartał to inaczej trzy miesiące. Styczeń-marzec, kwiecień-czerwiec, lipiec-wrzesień, październik-grudzień.